Nieuwe woning? Lees hier alles over relaxed verhuizen!

Een eigen huis, een plek onder de zon ! De rode draad in de old-time favorite van René Froger. Alles, alles kan een mens gelukkig maken… En met een eigen huis slaat hij de spijker op zijn kop. Want wat is fijner dan een eigen plekje onder de zon waar je helemaal jezelf kunt zijn en heerlijk tot rust kunt komen? Op zoek naar deze plek of heb je jouw droomhuis net gevonden? Dan staat er binnenkort een verhuizing voor de deur! We geven je graag wat tips om het verhuizen soepel en zonder stress te laten verlopen.

104272697_Shutterstock

Goed gepland is het halve werk

Ga je verhuizen naar een prachtige woonboerderij, een mooie loft, een huurappartementje of naar een hutje op de hei? Het maakt allemaal niet uit, want het wordt pas ècht jouw stekje als je alles naar je eigen smaak hebt kunnen stylen en inrichten.  Misschien moet er zelfs wel verbouwd worden voor je de verhuiswagen kunt inhuren. Dan is een goede planning van het grootste belang! Neem dus ruim voor de verhuizing de tijd om een goed plan op te stellen.

Extra tipje: Denk ook aan opvang voor je kinderen en/of huisdieren !

Maak indruk met een leuke adreswijziging

Komt de verhuizing nu echt dichterbij? Dan wordt het tijd voor een adreswijziging ! Als je gaat verhuizen kun je via de verhuisservice van PostNL makkelijk je post automatisch laten doorsturen naar je nieuwe adres, dit is vooral handig voor organisaties zoals je bank of je verzekeringsmaatschappij. Maar voor je vrienden, familie en kennissen heb je natuurlijk iets anders in gedachten! Geen saai appje, maar iets waarmee je indruk maakt…. Laten wij bij Tadaaz nu de leukste verhuiskaarten in het assortiment hebben; een fotokaart of juist niet, een leuk verhuisdoosje of zelfs een mini-huis-bouwpakketje. Neem dus snel een kijkje en kies jouw favoriete verhuiskaart. Zo weet straks iedereen waar ze je kunnen vinden voor een gezellig samenzijn!

Untitled collage

Goed ingepakt is snel weer uitgepakt

Als je gaat verhuizen kom je er pas achter hoeveel spullen je hebt verzameld! Spullen die je al jaren niet meer gebruikt kun je eigenlijk gelijk weggeven of verkopen, die hoef je alvast niet in te pakken. Zorg voor voldoende stevige verhuisdozen zodat je kostbare spullen goed beschermd vervoerd kunnen worden. Maak de dozen niet te zwaar, je moet ze tenslotte ook nog kunnen tillen. Schrijf op de doos in welke ruimte de spulletjes moeten komen voor een goed georganiseerde verhuizing. Maak je gebruik van een verhuismaatschappij? Zorg dan dat je zelf aanwezig bent in je nieuwe huis als ze je spullen komen brengen,  je kunt dan alles in goede banen leiden.

housewarming uitnodiging 2

Tot slot, kennismaken met de nieuwe buren

Tegenover het afscheid van je oude buurtgenoten staat natuurlijk het kennismaken met je nieuwe buren en de omgeving. Het één hoeft hierbij niet los te staan van het ander… Geef een leuke housewarming waarbij je familie, vrienden en oude & nieuwe buren uitnodigt voor een hapje en een drankje. Ook aan deze uitnodigingen hebben we gedacht!

Rest ons jullie een succesvolle verhuizing toe te wensen. Heel veel geluk, liefde en woongenot in jullie nieuwe woning !

 

 

Geef hier jouw mening