Geboortekaartjes zee: nieuwe collectie Onderwaterwereld!

Eindelijk! Het is zover, over een tijdje worden jullie mama en papa. Je wil met iedereen delen dat jullie kleine spruit geboren is. Natuurlijk doe je dat met een prachtig geboortekaartje? Laat je inspireren en bekijk onze nieuwe collectie ‘Onderwaterwereld’. Een collectie met de mooiste geboortekaartjes zee uit die wonderlijke wereld onder water. 

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes met je lievelingsdier

Ben je helemaal fan van de onderwaterwereld? Dan wordt je ongetwijfeld blij van deze geboortekaartjes zee. De schattige illustraties zoals van de schildpad en de babyvisjes zorgen ervoor dat je hart  sneller gaat kloppen. Of ga je toch liever voor een kraft geboortekaartje met een foto van je kindje om het persoonlijker te maken? Dit is pas een unieke manier om de geboorte van je kindje bekend te maken. 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

Hip geboortekaartje walvis

Met deze hippe geboortekaartjes kan je iedereen laten weten hoe blij je bent met de geboorte van je kindje. Wie wil nu niet zo’n geboortekaartje met een schattige walvis? De neutrale achtergrond in combinatie met de schattige illustraties zorgen voor een hip geboortekaartje van je favoriete zeedier. 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

Ben jij ook fan van deze kaartjes met deze walvis? Dan hebben wij nog een surprise voor jou! Hetzelfde zeediertje in een ander jasje. Verras familie en vrienden met dit originele kaartje. De afgeronde hoeken zorgen precies voor de look die jij wil voor de geboorte van jouw dochter of zoon! Heb je trouwens al gezien dat de naam van jullie kindje in goudfolie schittert? Neem snel een kijkje naar het kaartje met die schattige roze walvis. Dat zorgt pas voor een luxe uitstraling. 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

Getekende geboortekaartjes zee 

Wil je een iets stoerder geboortekaartje? Neem dan maar eens een kijkje naar onze geboortekaarten met deze kanjers van walvissen. De bijpassende illustraties zorgen voor een mooi geheel, waarmee je iedereen kan verrassen voor de geboorte van je kindje. 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

Geboortekaartjes zee met goud- of zilverfolie 

Ben je helemaal fan van deze collectie, maar mis je toch nog die extra touch? Neem dan ook eens kijkje naar onze luxe geboortekaartjes met goud- of zilverfolie. De folie in combinatie met je favoriete zeedier zorgt voor een prachtig geboortekaartje! Zie jij daar die schildpad zwemmen? 

Geboortekaartjes


Geboortekaartjes

De leukste geboortetraktaties als aandenken voor familie en vrienden 

Geboortekaartje, bedankjes, doopsuiker… Er komt heel wat kijken bij de geboorte van je kleine spruit. Ontdek daarom al ons geboortesnoep die past bij jullie kaartje.  Liever geen snoep trakteren? Ga dan voor een heerlijk geurend zeepje? Of nog leuker: een bellenblaas! Leuk te personaliseren met een geboortelabel of sticker! Er is voor elk wat wils. Laat je inspireren door ons aanbod! 

Gratis proefdruk geboortekaartje

Ben je al helemaal geïnspireerd door onze leuke kaartjes? Vraag dan snel een gratis proefdruk aan van je favoriete exemplaar! Ontdek de prachtige kwaliteit van de Tadaaz geboortekaartjes!

 

 

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 76

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *