Intieme bruiloft locatie: glamping wedding 

Plannen om te trouwen in 2021, maar twijfelen jullie of die grote dag nog steeds door moet gaan? Een dansfeest zit er helaas nog niet in. We kunnen ons voorstellen dat jullie om deze reden dit jaar niet meer willen trouwen… Toch willen we jullie inspireren voor een intieme bruiloft locatie met wat minder mensen op jullie gastenlijst. Dit kan een heel goed idee zijn, juist in de tijd van Corona. Want gelukkig is er heel veel WEL mogelijk nu!

Deze lastige periode vraagt wel om creativiteit en flexibiliteit. Een bruiloft is een heel bijzonder moment in jullie leven. En natuurlijk is het erg leuk als er veel mensen aanwezig kunnen zijn. Maar aan de andere kant: hoe geweldig is het om dit speciale moment enkel met de mensen die het dichtst bij jullie staan te delen? 

Natuurlijk niet iedereen houdt van grootse bruiloften. Heb je voor een klein gezelschap gekozen? Ga dan ook voor een intieme bruiloft locatie voor jullie feest. 

Een intieme bruiloft, wat zijn de mogelijkheden?

Een klein, intiem trouwfeest betekent niet direct een simpel trouwfeest. Zeker niet en het heeft ook veel voordelen. Zo is het bijvoorbeeld erg persoonlijk. Je hebt genoeg tijd om iedereen uitgebreid te spreken.

Deze intieme bruiloft biedt je ook de mogelijkheid om tot in de allerkleinste detail jullie keuzes te maken. Bij het organiseren van je trouwfeest begint het meestal met het kiezen van de perfecte locatie. Met een klein gezelschap heb je ook een minder grote trouw locatie nodig om echt intieme sfeer te kunnen creëren. Denk bijvoorbeeld aan je tuin, het strand of misschien ken je wel iemand met een super toffe locatie voor je kleiner gezelschap. Of wat denk je van glamping als intieme bruiloft locatie? 

Origineel thema: de glamping wedding! 

Glamping is een luxe versie van kamperen en staat voor glamorous camping. Een concept dat de laatste jaren erg populair is geworden. Vaak wordt het gecombineerd met luxe faciliteiten zoals eigen bed en sanitair. Glamping heeft dus het gemak van thuis maar omdat het zich in de natuur bevindt, zal je hierdoor het echte gevoel van camping ervaren. 

Glamping als een thema voor je bruiloft? Wij zijn fan! Jullie willen een chique, openlucht bruiloft en zijn jullie benieuwd hoe jullie eigen glamping trouwfeest kunnen organiseren? Dan zijn jullie aan het juist adres. Bij een glamping bruiloft denk je vooral aan een feest op een mooie plek in de natuur met veel lichtjes en lange tafels. En natuurlijk wil je een trouwkaart versturen die helemaal past in dit leuke thema. Jullie originele bruiloft zal niet snel vergeten worden!  

Tip: Overleg met de campingbeheerders, zij zullen samen met jullie denken over het organiseren van jullie intieme bruiloft. 

Decoratie van je intieme bruiloft

Wat betreft het decoreren, kun je heel wat leuke dingen doen bij een glamping bruiloft. Laat je inspiratie de vrije loop! Zowel de plaatsing als de styling van de tenten kunnen jullie zelf bepalen en zo origineel mogelijk maken. 

Nu jullie alleen mensen hebt uitgenodigd die jullie goed kennen, kan je bijvoorbeeld proberen om de inhoud te personaliseren. Verras je gasten met persoonlijke details door bijvoorbeeld een bijpassend bedankje bruiloft voor elke gast of door persoonlijke touch aan de tafelschikking

Een ongelooflijke bruiloft met een gezellige warme sfeer en magische lichten. Zo’n bruiloft ziet er toch geweldig uit! Geef een extra dimensie aan jullie trouwfeest en laat je gasten na je bruiloft overnachten in luxe tenten! Omdat je toch minder gasten hebt, zal het misschien ook leuk zijn om je bruiloft meerdere dagen te vieren. Dan kunnen jullie er een super toffe glamping trouwweekend van maken. 

Een openlucht huwelijk is natuurlijk heerlijk, maar het weer kan soms onvoorspelbaar zijn. Wanneer jullie een bruiloft buiten vieren, is het handig om een back-up locatie te hebben, zodat het feest in ieder geval door kan indien het regent. Je kan meerdere partytenten lenen zodat je grote dag nog steeds verder kan, indien er een bui regen overtrekt. 

Inspiratie voor jouw intieme bruiloft

Zie je nog niet 100% voor hoe je zo’n glamping wedding er uitziet? Bekijk prachtige inspiratiefoto”s die we voor je hebben verzameld!

 

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 75

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *