Dé geboortekaartjes trends voor 2021

Een wondertje op komst dit jaar? De geboorte van jouw baby is dan zeker het hoogtepunt van 2021. Behalve de kinderwagen, de babykamer en babykleding ga je nu ook op zoek naar een uniek geboortekaartje. We helpen je graag met een beetje inspiratie voor het vinden van het perfecte geboortekaartje voor jouw kindje! Welke stijlen, kleuren en thema’s zijn helemaal hip in 2021?  Je leest alles over de geboortekaartjes trends in deze blog.

Geboortekaartjes trend #1: Fonkelende goudfolie

Ga voor een luxe uitstraling met een geboortekaartje met goudfolie. Deze trend is eigenlijk een beetje een blijver van vorig jaar. En daar zijn wij zeker blij mee. Want wat hebben we een prachtige geboortekaarten met een gouden randje! In ons assortiment vind je geboortekaartjes met een subtiele goudfolie : gouden bloemblaadjes of gouden confetti bijvoorbeeld. Wil jij echt uitpakken? Laat dan de naam van jouw kindje in goudfolie op het kaartje bedrukken. Natuurlijk zijn ook zilverfolie, koperfolie en rosé folie kaartjes te vinden bij Tadaaz! Klaar voor al die wow-reacties van vrienden en familie?

 

Geboortekaartjes trend #2: Wonderlijke onderwaterwereld

Hij is bijna niet meer weg te denk uit de baby- en kinderkamer: octopusjes, walvisjes of een ander zeediertje! Heel leuk voor zo’n kleintje om heerlijk in zijn of haar eigen wereldje weg te dromen. Ook in de geboortekaartjes trends is de zee helemaal hip! Bekijk onze kaartjes in dit thema en laat je verrassen door die wonderlijke wereld onder water. Om bij weg te dromen!

Geboortekaartjes trend #3: Originele details

Wil jij een ander kaartje dan anders, een echt uniek kaartje? Dan ga je voor een babykaart met een origineel detail! Een houten vormpje, een babypaspoort of een kaart met schattige opplakmotiefjes. It’s all about the details: een gouden paperclip, een label, afgeronde hoekjes, .. Ben je al nieuwsgierig geworden 😃

Geboortekaartjes trend #4:  Beestenboel

Ook beestenboel is één van de geboortekaartjes trends die we dit jaar weer veel terugzien. Afhankelijk van welk diertje maken ze je kaart óf superschattig óf juist heel stoer. Je kan dus alle kanten op met een geboortekaartje met dieren! Ons design-team heeft een leuk en ruim aanbod in dit thema ontworpen. Van jungledieren tot girafjes of een lief welpje dat schittert in goudfolie. Laat je verrassen door ons ruime aanbod dierenkaartjes. De keuze is reuze!

 

Geboortekaartjes trend #5: Klassiek leeft

Geboortekaartjes trens hoeven niet altijd een moderne, nieuwe uitstraling te hebben. Zeker niet! Want klassieke geboortekaartjes zijn nog steeds, of beter gezegd weer, helemaal trending. Prachtige pasteltinten, geboortekaarten met foto of juist een pentekening: met een klassieke babykaart heb je een prachtige basis.

Wij van Tadaaz wensen je in heel veel plezier met de zoektocht naar het perfecte babykaartje voor jouw zoon of dochter. We hopen je met deze geboortekaartjes trends een beetje op weg te hebben geholpen. Kies je favoriete kaartjes en pas ze aan naar jouw wensen. Het is ook een goed idee om een gratis proefdruk te bestellen zodat je zeker weet dat jouw kaartje helemaal naar wens is. Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Standaard afbeelding
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 77

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.