Origineel tuinfeest? Originele uitnodiging!

Het is volop zomer, de barbecuetijd is weer aangebroken. Geen beter excuus dan het vooruitzicht op een lang en zonnig weekend om je tuinmeubelen af te stoffen, je barbecue uit de garage te halen en familie of vrienden uit te nodigen voor een avondje gezellig keuvelen, eten en drinken in de tuin. Bovendien is een tuinfeest  ‘Corona-proof’. In de buitenlucht is het veiliger dan binnen en de afstand kan ook beter bewaard worden. Ook als je het grootser aan wilt pakken is een buitenfeest perfect. Natuurlijk mag een originele uitnodiging dan niet ontbreken. Wordt het een prachtig tuinconcert of serveer je cocktails in jouw eigen ‘backyard’?

 

uitnodiging tuinfeest

Tuinfeest met cocktails

Move over, gin-tonic. Want cocktails zijn hipper dan ooit. Geen beroep zo gegeerd als dat van de ‘mixologist’, de professionele cocktailmaker. Heb je zelf ook zin om aan de slag te gaan met nieuwe drankjes? Organiseer dan een tuinfeest waarin cocktails centraal staan. Verzamel wat recepten en leef je uit als een echte ‘bartender’. Onze favoriete cocktails van het moment?

  • De negroni is een klassieke Italiaanse cocktail, gemaakt van campari, vermouth en gin. Voor liefhebbers van bittere smaken!
  • Fan van de scherpe smaak van gember? Dan is een dark ’n stormy, op basis van gemberbier en rum, echt iets voor jou.
  • We zijn hem nog altijd niet beu, de immer verfrissende mojito. Heerlijk op een zonnig terras en makkelijk zelf te maken.
  • Sangria, wie kent het niet! Ook dit drankje blijft een perfecte zomerdrank met heerlijk vers fruit.
  • Low alcohol of liever No alcohol? Ga dan voor een trendy nolo drankje!

Je gasten op een originele manier warm maken voor jouw cocktailtuinfeest? Dat doe je met een uitnodiging die perfect bij je thema past. Deze leuke mojito kaart bijvoorbeeld!

 

uitnodiging tuinfeest mojto

Music maestro… Een prachtig tuinconcert!

Muziek liefhebber? Dat ben je ongetwijfeld gecharmeerd van een tuin concert! Er zijn genoeg artiesten die zich in deze Corona-periode op het kleinere publiek richten en zich beschikbaar stellen voor deze leuke initiatieven. Dus verras vrienden, familie én je buren met een mooi tuinconcert. Een kaart die perfect past bij dit toch wel klassieke feest is onze originele uitnodiging wijnfles!

Naar het strand!

Heb je misschien een zwembad of vijver in de tuin? Dan is er niets leukers dan daar je eigen beach party te organiseren door je eigen strand aan te leggen. Nodig je vrienden uit, laat hen weten dat ze zeker hun teenslippers en bikini moeten meebrengen en vul de koelkast met lekkers. Met gekoeld bier en witte wijn, uiteraard. En misschien kan er zelfs een fles champagne af? Per slot van rekening mag élke stralende zomerdag gevierd worden, toch?

 

uitnodiging tuinfeest beach party

Uitnodiging voor een tuinfeest … in het bos

Geen grote tuin, maar wel zin in een ‘tuinfeest’? Ga dan naar het bos en spreek daar af met vrienden: jouw tuinfeest wordt deze keer een picknick in het bos, inclusief rood-witte lakens en rieten mandjes! Deze uitnodiging in rood-wit-thema maakt je genodigden alvast duidelijk dat er een picknick op het programma staat. Zijn de broodjes al gesmeerd?

uitnodiging tuinfeest picknick

De tekst voor je uitnodiging tuinfeest

We mogen zeker niet bang zijn om het leven te vieren, maar we leven in een bijzondere tijd. Ook het geven van een feestje is nu aan richtlijnen gebonden. Behalve alle info over wanneer, wat en waar doe je er misschien goed aan een kleine tekst aan je uitnodiging toe te voegen hieromtrent. Bij twijfels kun je altijd contact opnemen met de regionale GGD voor meer info. Zo zorgen we voor onszelf en elkaar!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *