Zeep bedankjes: nieuw in ons geboorte assortiment.

Jullie verwachten een mini! Van harte gefeliciteerd! Bij zo’n heugelijk nieuws horen de leukste geboortekaartjes en de meest originele geboortebedankjes. Goed nieuws! Want vanaf nu kan je bij Tadaaz zeep bedankjes bestellen. En die kan je helemaal personaliseren met een leuke zeepwikkel of een prachtig label. Helemaal in dezelfde stijl als je geboortekaartjes!

Geboorte bedankjes: zeep in alle geuren en kleuren.

Onze zeepjes worden met de hand gemaakt, de kleur en vorm kan dus wat verschillen van onze fotografie. Elk kleurtje heeft zijn geurtje, dus we lijsten ze met plezier voor je op!

Blue Cloud – Eau de Sel.

Dit leuke blauwe zeepje ruikt heerlijk naar Eau de Sel en zorgt zo voor een frisse touch aan je doopsuiker!

Pink Cloud – Hibiscus.

De roze variant met een heerlijke geur van Hibiscus is perfect voor de aankondiging van een dochter. In combinatie met een ander kleurtje zorg je voor een mooi assortiment!

Cream – Avène.

Dit crèmekleurige zeepje past simpelweg bij elk geboortekaartje. De zeepwikkel of het label wordt jullie persoonlijke touch aan deze leuke zeepjes.

Black Marble – Calendula & Bamboe.

Tijdloos en elegant is dit zwart marmer zeepje met zalige geur van Calendula & Bamboe. 

Terracotta – Fresh Balm.

Terracotta is de trendy kleur van dit moment. Ideaal dus als origineel zeep bedankje voor jullie mini. De Fresh Balm geur is gewoonweg verslavend en dat zullen vrienden en familie beamen!

Green Cloud – Thé Chai.

Last but not least, dit rustgevende groene zeepje met Thé Chai geur. Een prachtige aanvulling aan jullie assortiment!

Purple Cloud – Lavande.

Paars is een trendy kleurtje dat bij heel wat van onze geboortekaartjes past. De lavendelgeur creëert een kalmerende sfeer in huis of tijdens een ontspannend bad.

Glitter – Allegro.

Alle zeepjes worden per kleur, per set van 10 stuks verkocht in dezelfde kleur. Een zeepje is ongeveer 7,5 cm bij 5 cm en weegt ongeveer 60 gram. Klaar om familie en vrienden te verrassen met de meest originele zeep bedankjes?

Tip: combineer 2 kleuren zeepjes door elkaar en match met bijhorende geboortekaartjes voor een mooi geheel.

Kies je favoriete geur met ons proefpakket.

Kan je maar niet kiezen tussen alle kleurtjes of wil je de geurtjes eerst eens echt ruiken? Bestel dan ons pakket met 8 zeepjes. Dit pakket bestaat uit 8 verschillende zeepjes die ook apart verkrijgbaar zijn. Zo kan je op voorhand al eens de zeepjes ruiken en kijken of de kleuren matchen met jullie proefdrukje. Eens jullie gekozen hebben kunnen jullie de gewenste kleurtjes bestellen. Wil je net een kleurrijk geboorte assortiment of kan je echt niet kiezen? Dan kan je ook meerdere sets bestellen en de zeepjes door elkaar gebruiken.

Combineer met zeepwikkels of labels.

Een zeepwikkel of label is jullie persoonlijke touch aan de originele zeepjes. Kies voor een bijpassend ontwerp met de naam van jullie kleintje. In combinatie met bijhorende geboortekaartjes is jullie geboorteassortiment adembenemend!

De zeepwikkels worden geleverd met een transparant stickertje om zo mooi te bevestigen rond het zeepje. Bij de labels krijgen jullie bijhorend lint om de labels aan de zeepjes te bevestigen. Volledig inpakken als cadeautje of één keer rond het zeepje wikkelen? The choice is yours!

Prachtige geboortekaartjes voor een geweldig totaalplaatje.

Natuurlijk wil je dat de bedankjes matchen met de geboortekaartjes. It’s your lucky day! Want bij alle zeepwikkels en labels bieden we de mooiste matching geboortekaartjes aan!

Natuurlijk kun je van je favoriete kaartje een proefdruk aanvragen. Want alleen dan weet je zeker hoe je kaartje er in het echt uit komt te zien!

Stijlvol in hun eenvoud… Afgewerkt met prachtige goudfolie of originele houten accenten. Welke is jouw favoriet?

Geboortekaartje met luchtballon
Buromac paspoort geboortekaartje | Buromac 581031
Geboortekaartje bloemenkrans en goudfolie

Jullie prachtige geboorte assortiment zal ongetwijfeld een schot in de roos zijn. En die mooie zeepjes? Die krijgen ongetwijfeld een prachtige plek bij vrienden en familie thuis. Dus maak je geen zorgen, met dit assortiment maken jullie iedereen gelukkig!

Lise Desmet
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *