Zeep bedankjes: nieuw in ons geboorte assortiment!

Jullie verwachten een mini! Van harte gefeliciteerd! Bij zulk heugelijk nieuws horen de leukste geboortekaartjes en de meest originele geboortebedankjesGoed nieuws! Want vanaf nu kan je bij Tadaaz zeep bedankjes bestellen. En die kan je helemaal personaliseren met een leuke zeepwikkel of een prachtig label. Helemaal in dezelfde stijl als je geboortekaartjes!

Zeep bedankjes in alle geuren en kleuren

Onze zeepjes worden met de hand gemaakt, de kleur en vorm kan dus wat verschillen van onze fotografie. Elk kleurtje heeft zijn geurtje, dus we lijsten ze met plezier voor je op!

 

Blue Cloud – Eau de Sel

Dit leuke blauwe zeepje ruikt heerlijk naar Eau de Sel en zorgt zo voor een frisse touch aan je doopsuiker!

Pink Cloud – Hibiscus

De roze variant met een heerlijke geur van Hibiscus is perfect voor de aankondiging van een dochter. In combinatie met een ander kleurtje zorg je voor een mooi assortiment!

 

zeep bedankjes

zeep bedankjes

 

Cream – Avène

Dit crèmekleurige zeepje past simpelweg bij elk geboortekaartje. De zeepwikkel of het label wordt jullie persoonlijke touch aan deze leuke zeepjes.

Black Marble – Calendula & Bamboe

Tijdloos en elegant is dit zwart marmer zeepje met zalige geur van Calendula & Bamboe. 

 

geboortebedankjes zeep

zeepje

 

Terracotta – Fresh Balm

Terracotta is de trendy kleur van dit moment. Ideaal dus als origineel zeep bedankje voor jullie mini. De Fresh Balm geur is gewoonweg verslavend en dat zullen vrienden en familie beamen!

Green Cloud – Thé Chai

Last but not least, dit rustgevende groene zeepje met Thé Chai geur. Een prachtige aanvulling aan jullie assortiment!

 

geboortebedankjes zeep

geboortebedankjes zeep

 

Alle zeepjes worden per kleur, per set van 10 stuks verkocht in dezelfde kleur. Een zeepje is ongeveer 7,5 cm bij 5 cm en weegt ongeveer 60 gram. Klaar om familie en vrienden te verrassen met de meest originele zeep bedankjes?

 

Tip: combineer 2 kleuren zeepjes door elkaar en match met bijhorende geboortekaartjes voor een mooi geheel.

Combineer met zeepwikkels of labels

Een zeepwikkel of label is jullie persoonlijke touch aan de originele zeepjes. Kies voor een bijpassend ontwerp met de naam van jullie kleintje. In combinatie met bijhorende geboortekaartjes is jullie geboorteassortiment adembenemend!

 

zeep bedankjes

zeep bedankjes

zeep bedankjes

 

De zeepwikkels worden geleverd met een transparant stickertje om zo mooi te bevestigen rond het zeepje. Bij de labels krijgen jullie bijhorend lint om de labels aan de zeepjes te bevestigen. Volledig inpakken als cadeautje of één keer rond het zeepje wikkelen? The choice is yours!

Prachtige geboortekaartjes voor een geweldig totaalplaatje

Natuurlijk wil je dat de bedankjes matchen met de geboortekaartjes. It’s your lucky day! Want bij alle zeepwikkels en labels bieden we de mooiste matching geboortekaartjes aan!


Stijlvol in hun eenvoud… Afgewerkt met prachtige goudfolie of originele houten accenten. Welke is jouw favoriet?

 

minimalistisch geboortekaartje

geboortekaartje regenboog

geboortekaartje met hout

 

 

Jullie prachtige geboorteassortiment zal ongetwijfeld een schot in de roos zijn. En die mooie zeepjes? Die krijgen ongetwijfeld een prachtige plek bij vrienden en familie thuis. Dus maak je geen zorgen, met dit assortiment maken jullie iedereen gelukkig! 

 

 

 

 

Geef hier jouw mening