Bruiloft Corona – update: meer dan 100 gasten!

Niemand zal het gemist hebben… De maatregelen  zijn weer versoepeld. En dat betekent goed nieuws voor veel koppels. Want misschien kan jullie bruiloft dit jaar toch nog doorgaan zoals jullie gepland hadden! Hieronder een korte bruiloft Corona update met eigenlijk alleen maar goede berichten 😊.

Onbeperkt aantal gasten

Eigenlijk was het idee om vanaf 1 juli het maximum aantal mensen van 30 naar 100 te verhogen. Dat was al een grote sprong vooruit, maar deze tussenstap wordt nu overgeslagen.  Vanaf 1 juli is er geen limiet meer voor het aantal gasten, mits er anderhalve meter afstand gehouden kan worden.

 

Dit is een behoorlijke verruiming van de versoepeling waar we toch alleen maar blij van kunnen worden. Hoewel er geen bovengrens meer aan het aantal gasten is, blijft afstand houden de norm. Dat geldt ook voor zo’n fantastisch evenement als jullie bruiloft. En dat betekent dus ook dat de locatie dit toe moet laten. Buiten feesten is de perfecte optie. Met een partytent, leuke verlichting en mooie decoratie creëer je bovendien een prachtige sfeer.

Trouwen tijdens corona

1,5 meter afstand

Behalve de 1,5 meter afstand zijn er – ook voor jullie trouwfeest –  nog een aantal voorwaarden zoals vaste zitplaatsen en reservering. Het is dus belangrijk dat je precies weet hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn op jullie grote dag. Misschien een idee om een leuk r.s.v.p. kaartje mee te sturen met je trouwkaart. Bij Tadaaz vind je tal van kaartjes die je snel en eenvoudig omtovert tot een origineel antwoordkaartje. Op deze manier kun je het exacte aantal gasten doorgeven aan jullie feestlocatie.

Handkusjes en hartjes

Hoe geweldig jullie gasten het ook zullen vinden dat jullie getrouwd zijn, feliciteren zoals we dat gewend waren is er nog niet bij. In plaats van handen schudden, zoenen en knuffelen worden het handkusjes. Of een heleboel handgevormde hartjes op een rijtje. Over handen gesproken, handgel is misschien wel een goed idee. Ga voor een gepersonaliseerd zeeppompje in het thema van jullie bruiloft. Zo wordt het leuk verpakt en heb je gelijk een blijvende herinnering!

bruiloft corona

Intieme bruiloft Corona

Hadden jullie de plannen voor jullie trouwdag al omgegooid en een intieme bruiloft georganiseerd. Geweldig toch! Samen met jullie allerdichtste vrienden en familie vieren dat jullie de rest van jullie leven samen zijn. Waarom zou je deze plannen omgooien? Het is weer mogelijk om de liefde samen te vieren en dat is het allerbelangrijkste.

Jullie bruiloft toch uitgesteld?

Misschien komen deze versoepelingen voor jullie wel te laat… Dat is natuurlijk bitter. Maar gelukkig kunnen we nu weer volop plannen maken. Hebben jullie een nieuwe datum gekozen? Verstuur dan een stijlvolle Change the Date kaart zodat niemand jullie feest kan missen!

Op zoek naar meer inspiratie over trouwen tijdens of na deze bizarre tijd? Lees dan alles over een magisch trouwfeest na Corona.

 

Standaard afbeelding
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 77

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.