Een magisch trouwfeest na Corona: zo doe je dat!

Bruiloften zullen een stuk intiemer worden dan we gewend waren. Deze periode van Corona zal niet zomaar vergeten kunnen worden, maar dat wil niet zeggen dat je er geen onvergetelijk mooie bruiloft van kunt maken. Hieronder enkele tips om een magisch trouwfeest na Corona te beleven! 

Een magisch trouwfeest na Corona

Een kleiner feest kan ook heel sfeervol zijn en voelt een stuk intiemer aan. De sfeer zal er niet minder om zijn en de meest romantische dag van je leven zal een mooie herinnering nalaten bij jullie en de gasten. 

 

Huwelijk na corona

Change the date

Hadden jullie al een datum geprikt, maar is die in het water gevallen? Dan kun je uitkijken naar een nieuwe dag. Verstuur ‘Change the date’ kaartjes om familie en vrienden op de hoogte te brengen van jullie nieuwe trouwdatum.

 

Jullie change of plans kan nog steeds op een originele manier worden verstuurd. Jullie nieuwe datum staat meteen in de agenda’s van je gasten en het mooie kaartje pronkt op hun kast.

 

Change the date kaartjes


De gastenlijst samenstellen

Bij een beperkte gastenlijst denk je best extra goed na over wie je al dan niet uitnodigt en naar wie je je prachtige uitnodigingen zal versturen. Familieleden en de vrienden die het dichtst bij je staan zullen waarschijnlijk niet ontbreken. Maar je beslist natuurlijk helemaal zelf.

 

Er zijn ook wat voordelen aan een intiemer trouwfeest. Je hoeft bijvoorbeeld niet ellenlang te zoenen tijdens de receptie en ook heb je meer tijd om met iedereen een gesprek te voeren. Je kan meer genieten van hun aanwezigheid. 

 

Natuurlijk sta je de hele dag in de spotlights. Maar met minder ‘publiek’, dus als je niet zo van die aandacht houdt is dit perfect voor jou. Het speechen is veel minder stressy dan op een groot feest.

 

Op de grote dag kunnen ook veel prachtige foto’s gemaakt worden. Daarna kun je er zelf nog lang van nagenieten. De mensen die er niet bij konden zijn kunnen dan ook eens de sfeer opsnuiven. Zo is iedereen er toch een beetje bij geweest. 

 

Gasten uitnodigen

De ultieme sprookjeslocatie 

Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie al goed nagedacht over waar jullie deze speciale dag willen doorbrengen. De locatie zorgt in ieder geval voor een prachtige sfeer. Dus het is belangrijk om hier goed over na te denken. Gaan jullie voor een buitenfeest of toch liever binnen? Ga voor de plaats waar jullie je het best bij voelen.

 

Zorg ervoor dat de locatie niet te groot is ten opzichte van het aantal mensen op je feest. Het is gezellig om met een kleiner aantal op een originele locatie te kunnen vieren. 

 

Huwelijkstafel

Het trouwprogramma

Jullie dagindeling zal ook wat verandering krijgen door alle maatregelen rondom corona. Omdat er minder gasten zijn veranderen alle mogelijkheden. Als je samenwerkt met een weddingplanner, zal deze absoluut voor een juiste timing kunnen zorgen. 

 

Trouwplanning

Een heerlijk feestmaal

Uitgebreid tafelen en dineren is zeker gepast op zo’n dag als je trouwdag! De gasten kunnen plaatsnemen aan prachtige en niet ellenlange tafels. Een piekfijne tafeldecoratie is een absolute must. Zo zullen de gasten een fantastische avond tegemoet gaan. Ze kunnen vlot en gemakkelijk met elkaar in gesprek gaan en zullen er ongetwijfeld een onvergetelijke avond van maken. 

 

Het diner kan ook verfijnder worden klaargemaakt en opgediend worden, omdat de keuken minder mensen hoeft te verwennen. Dat maakt het feest nog meer geslaagd. Een heerlijk diner is waar iedereen wel van houdt. 

Budgetair ook een topper 

Het intieme huwelijksfeest is ook voor je portemonnee en bankrekening een meevaller. Als er minder gasten zijn om feest te vieren, zijn er ook minder mondjes om te vullen. Je bespaart een grote som door een minder grote locatie te boeken en minder gasten te bedienen tijdens het diner. 

 

Hoe dan ook, wordt het een magisch trouwfeest na Corona, om nooit te vergeten. Dé mooiste dag van jullie leven. Samen met je naasten genieten, dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait! 

 

Het huwelijkspaar

De mooiste uitnodigingen 

Als jullie de gastenlijst compleet hebben, zijn jullie klaar om een trouwkaart te kiezen. Ga niet voor zomaar een kaart, maar kies dé perfecte trouwkaart. We bieden voor elk wat wils, in verschillende stijlen. Ze lopen van klassiek, tot luxe of retro. Als je het ontwerp eenmaal gekozen hebt, kun je de kaart naar eigen wens customizen.

 

Jullie bruiloft is een unieke dag en dat begint bij een uniek kaartje! We voelen ons vereerd om jullie te kunnen helpen bij jullie happy moment.

 

trouwfeest na Corona


trouwfeest na Corona

 

 

 

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *