De blije doos; een cadeautje van WIJ

In blijde verwachting! Wat een geluk, er is een wondertje onderweg… Nog even geduld voor je bolle buik te zien is en het voor iedereen duidelijk is dat jij binnenkort (weer) mama wordt. Tot die tijd kun jij alvast genieten van het bijna-mama-gevoel. Dat doe je bijvoorbeeld door de cadeaubox van WIJ te bestellen; de blije doos. Wij van Tadaaz vinden dit één van de leukste gratis babydozen die er te vinden is!

blijedoos

De blije doos en Happy Tadaaz

Wat een happy naam heeft de gratis cadeaubox van WIJ! De blije doos, daar worden wij van Tadaaz helemaal gelukkig van. Tenslotte zijn we dol op Happy Moments, met onze kaarten hopen we bij te dragen aan de bijzondere momenten in het leven!  En precies daarom zijn we er trots op vertegenwoordigd te zijn in de blije doos. We hebben een mooie folder met een nog mooiere kortingscode zodat jij jouw geboortekaartjes voor een leuke prijs online kunt bestellen. Neem alvast een kijkje bij de geboortekaartjes en laat je verleiden. We hebben lieve, zoete kaartjes voor meisjes, stoer & trendy kaarten voor de boys en luxe kaarten om ècht uit te pakken als je prinsje of prinsesje is geboren. Maar ook aan uitnodigingen voor babyborrel of kraamfeest hebben we gedacht. Traktaties  voor de trotse grote broer of zus? Hebben we ook! En natuurlijk ontbreken leuke stickers om je envelop in stijl te verzenden niet in ons assortiment.

blijedoos2

Wat zit er verder in de blije doos?

In de blije doos vind je tal van producten terug die je straks kunt gebruiken als je baby er is, denk aan babyvoeding, luiers en natuurlijk zo’n schattige fopspeen. Bovendien krijg je bij het cadeaupakket ook het magazine WIJ thuisgestuurd. Een blad vol tips over zwangerschap, bevalling en baby’s. Kortom, leuk èn interessant leesvoer voor mama’s en mama’s-to-be. De exacte inhoud van de blije doos verandert steeds, het kan zelfs per maand al variëren; dus laat je verrassen en bestel door een account te maken op WIJ.nl.  Je kunt de doos ophalen bij Prénatal rond de periode dat je 3 tot 4 maanden zwanger bent.

Ook in jouw doos kan onze flyer mèt leuke korting te vinden zijn !

blijedoos1

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 76

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *