Fashionable zwanger, onze 5 gouden tips!

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een bijzondere tijd breekt aan. De eerste drie maanden schreeuw je waarschijnlijk nog niet van de daken dat je zwanger bent, eerst even wennen aan het idee dat je mama wordt en dat er ècht een baby op komst is. Er zal veel veranderen in je leven, dat is zeker. Je gaat natuurlijk op zoek naar informatie over zwangerschap, baby’s, het babykamertje, borstvoeding en geboortekaartjes. Dan is er nog dat ene ‘kleine’ dingetje; de babybuik… Je lichaam zal de komende maanden enorm veel veranderen. Vooral als je zwanger bent van je eerste kindje is dit super spannend. Aan de ene kant kun je niet wachten tot je buikje begint te bollen en aan de andere kant kunnen al die veranderingen erg verwarrend zijn. Eén ding is zeker, je wilt ook tijdens je zwangerschap jezelf kunnen zijn en hip&trendy voor de dag komen. Wij hebben een paar gouden tips verzameld!

Tip #1 Zwanger in je eigen stijl

Misschien is dit wel gelijk de belangrijkste tip: blijf bij je eigen stijl en draag kleding waarin jij je lekker voelt. Er is superleuke zwangerschapskleding te vinden die helemaal niet duur hoeft te zijn. En ook als je zwanger bent is er kleding in allerlei stijlen te vinden. Dus houd je eigen stijl vast, zodat je lekker in je vel zit en je vrouwelijk voelt. Blijf lekker bewegen, zwemmen en eet gezond zodat je vol zelfvertrouwen negen maanden zwanger zult stralen.

Tip #2 Accessoires kun je niet genoeg hebben

Stylish zwanger zijn, daar horen natuurlijk leuke accessoires bij. Dus ga los met sieraden en draag die grote oorbellen, doe die bloem of zonnebril in je haar en koop die coole tas met matching ceintuur voor onder je mooie buik! Schoenen zijn natuurlijk ultieme accessoires, maar je stiletto’s moet je even laten staan…  Geen nood, een hippe sneaker of een leuk sandaaltje met glitters is net zo leuk en het loopt net iets makkelijker.

By the way, neem het er nog even van met die grote oorbellen, want baby’s met grijpgrage handjes zijn er dol op…

Tip #3 De Maxi dress

Ze zijn super trendy, in allerlei stijlen en kleuren te krijgen èn ze staan elke vrouw – de maxi dresses! Bovendien hoef je deze jurk helemaal niet op de zwangerschapsafdeling te kopen.. Kies een exemplaar in een mooie stof die prachtig om je lichaam valt en je hebt er je hele zwangerschap plezier van. En ook als je baby zijn of haar debuut heeft gemaakt zal je van deze jurk nog lang plezier hebben. Een miskoop is dus onmogelijk in dit geval!

Tip #4 De jeans

Een goede zwangerschapsjeans is een musthave! Tenslotte dragen we allemaal graag een jeans en je kunt er eindeloos mee combineren! Ons advies: ga voor een donkere stretch jeans. Stretch ‘groeit’ lekker met je mee als je zwanger bent en de donkere kleur kleedt goed af. Je kunt deze broek trouwens ook in het ‘vierde’ trimester doordragen als je oude vertrouwde jeans nog net niet lekker past… Een goede jeans is de investering waard, je zal er geen spijt van krijgen!

Tip #5 Comfy, cozy & zwanger

Natuurlijk wil je tijdens je werk, het shoppen of daten met vriendinnen als een fashion goeroe voor de dag komen! Ook als je zwanger bent, maar… er komt een tijd (lees; de laatste 2 à 3 maanden van je zwangerschap) dat je toch echt die comfortabele, elastische legging of yogabroek en baggy sweater aan zult doen… Het is gewoon heerlijk om ’s avonds thuis te komen en die slobberbroek aan te trekken, zodat je heerlijk op de bank kunt ploffen. Als je niet zwanger bent is dit tenslotte ook lekker, dus waarom zou het nu dan niet mogen?

De laatste loodjes wegen het zwaarst en dat is zeker waar als je zwanger bent. Je bent je kleding waarschijnlijk aardig beu, je verlangt ernaar je baby in je armen te sluiten en zelfs je pyjama zit niet meer lekker…  Het klinkt nu misschien raar, maar toch zal er nog een punt komen dat je nog even met weemoed terugdenkt aan die dikke buik waar je kindje zo veilig in zat. Ons laatste advies is dan ook GENIET van je zwangerschap. Het is voorbij voor je het weet …

Meer lezen over zwangerschap? Dat kan! Lees alles over gezonde voeding tijdens je zwangerschap en over je zwangerschapsverlof.

Veel leesplezier!

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *