Geboortekaartje kiezen? Stel deze 3 vragen!

Heb je moeite met geboortekaartjes kiezen omdat het aanbod zo ruim is, dat je erin verloren loopt? Dan ben je zeker niet de enige. Hou je van romantisch, retro of modern? Dat kom je te weten door jezelf deze 3 vragen te stellen.

 

geboortekaartjes kiezen 7


geboortekaartjes kiezen 2


geboortekaartjes kiezen 3

geboortekaartjes kiezen 4


geboortekaartjes kiezen 5


geboortekaartjes kiezen 6

 

1.      Welke kleuren spreken je aan?

Onze kleurkeuze zegt veel over onze stijlvoorkeuren. Kijk maar naar je kleerkast, die vertelt je meteen welk kleurenpalet het best bij je past. Ook je interieur kan interessante aanwijzingen geven. Wat zie je voornamelijk terugkomen?

  • zwart
  • aardetinten (kaki, oker, groen, terracotta, …)
  • wit in allerlei varianten (eierschaal, ivoor, krijt, opaal, lelie, …)
  • grijs
  • pastelkleuren
  • felle kleuren

Laat je kleurvoorkeuren zeker meespelen in je keuze voor een geboortekaartje. Pastelkleuren leiden je naar een romantisch geboortekaartje, aardetinten doen een voorkeur voor retro geboortekaartjes vermoeden. Hou je van zwart, wit of felle kleuren? Dan ga je het best voor een gestileerd en strak geboortekaartje.

2.      Moet er een foto op het geboortekaartje?

Wil je graag een foto van je pasgeboren spruit op het geboortekaartje zetten? Uitstekende keuze! Maar hou dan wel rekening met deze praktische aanbevelingen:

  • Als je zelf geen getalenteerd amateurfotograaf bent, schakel je het best een professionele fotograaf Zo ben je zeker van een mooi resultaat.
  • Hou er rekening mee dat je de foto’s snel na de geboorte moet (laten) nemen. De kaartjes moeten immers snel de deur uit.
  • Denk vooraf na over de stijl van je foto. Welke achtergrond moet erbij? Vind je zwart-witfoto’s mooi of mag het ook in kleur zijn?

Hier lijsten we nog meer tips & tricks op voor een geboortekaartje met foto!

3.      Welk thema op je geboortekaartje?

Sommige mensen houden van themafeestjes. Welnu, ook voor die mensen hebben we de perfecte geboortekaartjes in huis. Een kaartje met illustratie is in dit geval ideaal. De populairste thema’s? Dat zijn ongetwijfeld muziek en dieren. Een geboortekaartje in de vorm van een vinylplaat, een eendje of een muziekcassette: daar scoor je mee!

 

Wanneer je thema ook nog eens kan doorgetrokken worden in het doopsuikerassortiment, is het plaatje helemaal af!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *