Winactie: win een entreekaart voor de Negenmaandenbeurs

Win een gratis entreekaartje voor de Negenmaandenbeurs

Bezoek Tadaaz op de Negenmaandenbeurs

Wij zijn bijna klaar voor de Negenmaandenbeurs in Amsterdam tussen 24 februari tot 1 maart 2015. We hebben er al veel zin in om onze leuke geboortekaartjes en doopsuikerdoosjes aan het grote publiek voor te stellen! 

Ben je zwanger en op zoek naar allerlei leuke producten en ideetjes voor de komst van je kindje, dan is de Negenmaandenbeurs een must! Zo’n beurs bezoek je natuurlijk niet alleen! Neem je beste vriendin, partner, moeder… mee en maak er een gezellig dagje van!

Uiteraard nodigen we je graag uit op stand 09.512 om kennis te maken met onze collectie. Maar er is meer! Je kan op de beursstand ook tal van leuke prijzen winnen en wij trakteren de toekomstige broertjes of zusjes graag met een geschenkje!

Winnaars

Op maandag 9 februari 2015 om 12u werden de gelukkige winnaars gekozen. Deze mama’s to be ontvangen heel binnenkort hun gratis toegangskaart:

  • Channa Hiemstra
  • Linda Van Heusden
  • Thessa Klabbers
  • Stefanie Vlogs
  • Desiree Willems

Tot binnenkort op de Tadaaz stand 09.512 op de Negenmaandenbeurs!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

2 reacties

    • Ouderwetse geboortekaartjes, maar dan heel trendy uitgewerkt 🙂 Dat is inderdaad nog altijd de beste manier om de komst van je kindje aan te kondigen!
      Wij ontmoeten je graag op onze stand in Hal 9! Tot binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *