Is het nu Tadas, Tadaas, Tadaz of Tadaaz ?

Leuke naam vinden wij van Tadaaz ! Yes, Tadaaz is de enige juist gespelde naam die ertussen staat ! De verwarring met de woordjes Tadas, Tadaas en Tadaz is natuurlijk snel gemaakt. Wij leggen je graag even uit hoe de vork in de steel zit.

Bij ons vind je de leukste kaarten en cadeaus voor alle mijlpalen in je leven zoals geboorte, communie en huwelijk. Uiteraard worden andere feestjes als verjaardagen en Kerst niet overgeslagen. Naast de kaarten vind je ook de bijbehorende bedankjes en leuke feestartikelen zoals stickers en feesthoedjes.

Hoe komt een webshop voor kaartjes aan zo’n naam?

Niet zo moeilijk eigenlijk.. Wij gingen op zoek naar een woord waarmee je jezelf op een vrolijke manier kunt presenteren. Tenslotte wilden we als nieuwe webshop op de markt graag wat aandacht trekken. De naam Tadaaz kennen we eigenlijk allemaal hoor. Gaat al terug naar groep 1 en 2 van de basisschool; herinner-je-je-deze-nog : Tadaaaaa, hier ben ik !!

En dat is nu precies wat wij wilden zeggen. We maakten er een leuk, eigen woord van met bijpassend logo en Tadaaz was geboren. Beschuit met muisjes, champagne en muziek, want dat mocht gevierd worden. Inmiddels zijn we aan ons derde jaar bezig, met succes !  En we blijven het assortiment steeds uitbreiden, dus hou ons zeker in de gaten.

Tenslotte …

willen we je zeker nog even doorgeven dat we sowieso luisteren! Het maakt niet uit of je ons  Tadaas, Tadas, Tadaz of Tadaaz noemt. Aarzel bij vragen of opmerkingen dan ook niet om ons te benaderen! We zijn je graag van dienst zodat je jouw special moment op de perfecte manier kunt aankondigen.

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *