Vier toptrends: met deze leuke geboortekaartjes zit je goed!

Leuke geboortekaartjes zijn van alle tijden en lijken vaak ook tijdloos. Maar één blik op je eigen geboortekaartje volstaat misschien om te beseffen dat smaken veranderen. Zelfs de klassiekers van vandaag zijn toch net niet die van tien jaar geleden. We zetten even de trends van dit moment op een rijtje.

 

leuke geboortekaartjes

1. Leuke geboortekaartjes kunnen ook lief zijn

Is ‘eenvoud siert’ jouw motto? Ons lieve silhouetkaartje is hét bewijs dat je groot gelijk hebt. Laat je vrienden en familieleden helemaal wegsmelten door zijn snoeproze kleurtje. De karteling herinnert bovendien aan biscuitkoekjes. Om in te bijten, net als jouw baby! Bij dit romantische kaartje passen natuurlijk al even schattige accessoires. Zo maakt een bijbehorend blikken doosje voor snoep het geheel helemaal af.

2. Een unieke vorm voor jullie unieke uk

Jullie baby is uniek. Waarom dan kiezen voor een geboortekaartje met standaardafmetingen? Aardbeien, uiltjes, cupcakes, robotjes, poezen … Je kaartje kan de gekste vormen aannemen. In de wolken met jullie baby? Laat het de hele wereld weten met deze originele wolkkaart. Het leuke is dat je deze vrolijke wolk niet alleen op jullie dressoir kan zetten maar bijna overal kan ophangen! 

 

leuk geboortekaartje unieke vorm

3. Kraft is ‘in’!

Kraft geboortekaartjes zijn een opmerkelijk alternatief voor ouders die de natuur een warm hart toedragen. De tijd dat kraft synoniem was voor geitenwollensokken op gammele fietsen is gelukkig voorbij. Ons kraftkaartje met een snoezige vos heeft met die clichés weinig te maken en is vooral bijzonder hip! Voeg er voor de volledigheid bijpassende doopsuiker aan toe met een leuke naamsticker.

leuk geboortekaartje

4. Creatieve concepten om lang van te genieten

Dankzij deze laatste trend kunnen de ontvangers van jouw geboortekaartje hun hele huis versieren. Een geboorte aankondigen kan namelijk toch perfect op een vlaggenlijn? Met dit geboortekaartje is de komst van jullie kleintje sowieso een feest!

Standaard afbeelding
Lies Jonckheere

Als jonge twintiger ben ik volop aan het dromen van mijn “perfect wedding”. Ik vind het magisch om nu al originele ideeën op te doen voor mijn grote dag.

Pinterest is mijn belangrijkste bron van inspiratie en de blog van Tadaaz is daarna het ideale forum om mijn passie met andere trouwers te delen.
Nu is het enkel nog wachten op het perfecte aanzoek …

Artikelen: 181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.