Vier top geboortekaartjes trends: met deze leuke kaartjes zit je goed.

Leuke geboortekaartjes zijn van alle tijden en lijken vaak ook tijdloos. Maar één blik op je eigen geboortekaartje volstaat misschien om te beseffen dat smaken veranderen. Zelfs de klassiekers van vandaag zijn toch net niet die van tien jaar geleden. We zetten even de geboortekaartjes trends van dit moment op een rijtje.

1. Leuke geboortekaartjes kunnen ook lief zijn.

Is ‘eenvoud siert’ jouw motto? Ons lieve geboortekaartje silhouet is hét bewijs dat je groot gelijk hebt. Laat je vrienden en familieleden helemaal wegsmelten door zijn warm oranje kleurtje. Het silhouet van een meisje dat grote zus geworden is, is mega schattig. Ook kaartjes met grote broer of kaartjes voor een eerste kindje zijn er met leuke silhouetten. 

Bij dit lieve kaartje passen natuurlijk al even schattige accessoires. Zo maakt een bijbehorend blikken doosje voor snoep het geheel helemaal af.

2. Een unieke vorm voor jullie unieke uk.

Jullie baby is uniek. Waarom dan kiezen voor een geboortekaartje met standaardafmetingen? Kies voor een uniek geboortekaartje met een unieke vorm. Wolkjes, vlaggenlijnen, cassettes, lieveheersbeestjes… Je kaartje kan de gekste vormen aannemen. Denk maar aan dit ronde kaartje met bosdiertjes. Ontdek nog meer gekke vormen op onze site en check onze originele geboortekaartjes.

3. Kraft is ‘in’.

Geboortekaartjes met kraft zijn een opmerkelijk alternatief voor ouders die de natuur een warm hart toedragen. De tijd dat kraft synoniem was voor geitenwollensokken op gammele fietsen is gelukkig voorbij. Ons kraftkaartje met bloemen en koperfolie heeft met die clichés weinig te maken en is vooral bijzonder hip! Voeg er voor de volledigheid bijpassende doopsuiker aan toe met een leuke naamsticker

Kraftlook geboortekaartjes zijn ook een leuk alternatief voor een geboortekaartje kraft. Deze zien we meer en meer opduiken en vind je ook terug in onze collectie.

4. Creatieve concepten om lang van te genieten.

De laatste trend in babyland? Geboortekaartjes in acryl! Deze prachtige geboortekaartjes zijn een echte blikvanger. Met dit origineel geboortekaartje is de komst van jullie kleintje sowieso een feest!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *