Organiseer het perfecte kinderfeestje voor je kleine meid!

Je dochter is jarig! Dat moet gevierd worden … Uiteraard met een passend kinderfeestje. Wij zetten een aantal thema’s voor verjaardagsfeestjes met 100% girlpower in de kijker!

Verras je schat met een prinsessenfeest

Is jouw kleine meid een echt prinsesje? Houdt ze van roze jurkjes, een kroontje en hakjes? Dan is de keuze niet zo moeilijk en wordt het een prinsessenfeest met de lekkerste prinsessentraktaties, de mooiste feestversiering en natuurlijk een passend uitnodigingskaartje. Zijn er broertjes of vriendjes die ook op het feestje komen, geen probleem. Een stoere ridder is natuurlijk ook altijd welkom! Zo krijgt jouw eigen prinsesje het verjaardagsfeest van haar dromen.

 

kinderfeestje voor meisjes

 

Kinderfeestje voor een stoere piratenmeid

Lang niet alle meisjes zijn dol op prinsessen en alles wat daarbij hoort. Integendeel, ook meiden kunnen dromen van piraat zijn op een echt piratenschip. Het verjaardagsfeestje van een piraat speelt zich natuurlijk het liefst buiten af. Als het weer het toelaat is een speurtocht met een echte schatkist als beloning een perfecte activiteit voor het stoere kinderfeestje.  Op school moet er natuurlijk ook getrakteerd worden en omdat alles in het teken van de piraterij mag staan, past hier ook een stoere traktatie bij ! Denk aan mini schatkistjes gevuld met munten van chocolade. Liever geen snoep ? In plaats van chocolade kun je het kistje ook vullen met snack tomaatjes of druifjes.

kinderfeestje-piraten-kader

 

Verjaardagsfeestje voor een glamour girl

Kleine meisjes worden groot…Tienerdames vinden de traditionele verjaardagsfeestjes niet meer zo leuk en houden van giechelen, kletsen, muziek en films. Verras je ‘grote’ dochter met een gezellig slaapfeestje, een bioscoopfeestje met veel popcorn of  – helemaal hip – een ‘The Voice’ feest! Welke meid van deze tijd droomt er niet van op het podium te staan en de sterren van de hemel te zingen. Zo wordt het kinderfeestje van vroeger een gezellige kids party, helemaal van deze tijd.

 

 

kinderfeestje voor meisjes tieners

 

Groot of klein, lief of stoer, piraat, prinses of superster… Voor elk meid is er wel een passend kinderfeestje te vinden. Laat je fantasie de vrije loop en verras je dochter met het perfecte verjaardagsfeest!

 

1 Reactie op Organiseer het perfecte kinderfeestje voor je kleine meid!

  1. Harry Verspui
    22 augustus 2017 at 8:04 am (4 jaar ago)

    Prinsessenthema gaat er hier elk jaar weer prima in! Verkleedjurken, en de jarige uiteraard in de mooiste en meest roze jurk van allemaal!

    Beantwoorden

Geef hier jouw mening