Oma en opa verrassen in tijden van quarantaine

  

 

Coro… Eigenlijk moeten we het woord zelfs niet meer uitspreken, iedereen weet waarover het gaat. Deze quarantaine heeft misschien een paar hele kleine voordelen, maar voor de meesten van ons is het zwaar. Vooral de mensen waarvan we zoveel houden niet kunnen knuffelen is een zware dobber. 

 

Al heel snel werd het afgeraden om jongeren en ouderen met elkaar in contact te brengen. En dat terwijl een dikke knuffel van die lieve oma’s en opa’s juist zo veel troost biedt aan de kids, net zoals grootouders energie krijgen van een lekker plakkerige kus van hun kleine sloebers… 

 

Maarrrr, Tadaaz to the rescue! Wij hebben dé oplossing waarmee je oma en opa kunt verrassen in deze moeilijke tijden. Laat ze weten dat je aan hen denkt met een prachtig fotocadeau dat je zelf kunt afzetten aan hun voordeur. Deze cadeaus kan je helemaal personaliseren met jullie mooiste foto’s en liefste tekstjes:

Een koekjestrommel gevuld met liefde

Koekjestrommel

 

Oma’s en opa’s houden ervan om hun kleinkinderen te verwennen. Met eindeloos veel geduld en interesse luisteren ze naar elk detail van hun dagelijkse avonturen. Grote kans dat ze ook een tussendoortje hebben: ‘Kom, eet nog een koekje, hier.’ Verwen opa en oma daarom met een nieuwe koekjestrommel!

 

Zet de kids aan het werk om jullie koekjestrommel te vullen. Dat zijn twee vliegen in een klap! Laat ze een mooie tekening maken voor oma en opa of geef ze de opdracht om een heleboel lieve briefjes te schrijven voor elke dag waarop jullie gescheiden zijn. Je kan de doos ook vullen met lekkers, maar voor de hygiëne beter niet met zelfgebakken koekjes.

Een mok voor een bakkie troost

Koffiemok

 

Dit is exact wat men bedoelt met een ‘bakkie troost’. Misschien kunnen jullie een dagelijks moment afspreken om even te bellen? Als ze dan koffie drinken uit deze mooie mok, lijken jullie toch iets dichterbij.

 

Uiteraard kan je de mok ook vullen met een heerlijke chocoladestick of vergezellen van je oma of opa’s favoriete thee. Deze mok wordt trouwens verpakt in een wit kartonnen doosje. Laat de creativiteit van je kids er helemaal op los met stiften, verf of potloden. Zo wordt de verpakking een waar kunstwerkje!

Zeeppompjes tegen corona

Zeeppompje

 

Het kan niet genoeg gezegd worden: was je handen zoveel mogelijk! Met dit zeeppompje wordt dat een plezier! Vul het met milde en verzorgende handzeep, want door dat vele wassen, kan je wel eens droge handen krijgen. 

 

Met dat in gedachten kan je ook een tweede zeeppompje vullen met voedende handcrème. Die kan je vaak in de supermarkt vinden en ook in veel drogisterijen blijven online bestellingen mogelijk. 

Oma en opa verrassen met een prachtig fotopaneel

Fotopaneel

 

Dit fotopaneel met jullie allermooiste foto’s krijgt ongetwijfeld een speciaal plekje krijgt in het huis van opa en oma. Zo hebben ze altijd het gevoel dat jullie bij hen zijn! 

 

Vind je het moeilijk om de juiste foto’s te selecteren? Het is altijd beter om foto’s van hoge kwaliteit te gebruiken. Foto’s die genomen zijn met een fototoestel zijn meestal toch een stuk kwalitatiever dan foto’s met een smartphone. Natuurlijk kan je ook je fototoestel bovenhalen en nieuwe foto’s nemen, speciaal voor dit fotopaneel. Op pinterest vind je de allerleukste inspiratie!

Onderzetters om met volle teugen van te genieten

Onderzetters

 

Een ander leuk gepersonaliseerde cadeau: deze leuke onderzetters. Ze worden per zes geleverd in een gepersonaliseerd kartonnen doosje, dus je hebt meer dan genoeg plaats voor al je favoriete kiekjes!

 

Ook al is het nu even moeilijk, we moeten met volle teugen blijven genieten van het leven, elke dag! Deze onderzetters met jullie favoriete foto’s en lieve tekstjes maken een fris pilsje of een lekkere cola des te smakelijker. Op de gezondheid, proost!

 

 

Hebben jullie nog leuke ideeën om ouderen in de watten te leggen in tijden van corona? Laat het ons zeker weten in de reacties!

 

Standaard afbeelding
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 162

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.