Mag hij zelf zijn trouwpak kiezen?

Het is zover, de trouwdatum staat vast, jullie 3f639880d6dd773010a4a878f7380034

Mwah.. ik geef hem hoe dan ook subtiel wat tips mee.

Ook al is hij de liefde van je leven en kan je niet meer zonder hem, zijn stijl daarentegen…. Door een paar kleine aanpassingen en duwtjes in de goede richting ziet hij er in het dagelijkse leven echt geweldig uit. Dus waarom zou je dit ook niet doen bij zijn zoektocht naar een mooi trouwpak. Hoe pak je dit subtiel aan? Kijk eens “toevallig” samen op pinterest en vul dan bijvoorbeeld trouwen in het zoekvenster in. Er komen dan een heleboel trouwjurken, trouwlocaties, trouwkaarten voorbij.. maar ook trouwpakken. Geef dan tussen neus en lippen door welke pakken echt heel mooi zijn en welke niet. Of laat “per ongeluk” een paar trouwbladen open liggen bij een bepaald pak wat geweldig bij hem zou staan. Als het goed is zijn je subtiele aanwijzingen nu wel doorgekomen. 

8180480_iStock (1)

Niet nodig want zijn moeder, tante, zus of schoonzus gaat mee.

Zo nu kan je echt lekker achterover zitten. Want als je husband-to-be zijn moeder, zus, schoonzus, tante of iemand anders meeneemt dan komt het helemaal goed. Vaak hebben ze jouw trouwjurk al gezien, dus kunnen ze makkelijk en overduidelijk nee knikken als het absoluut niet matcht met jouw trouwjurk of hevig ja knikken als het wel perfect past. Win-win situatie want nu ben je er zeker van dat het matcht met jouw jurk, en je verloofde hoeft zich niet druk te maken om een pak uit te kiezen uit de vele verschillende stijlen. 

Ojee hij neemt zijn vrienden mee…

Oei, nu mag er toch wel een klein alarmbelletje gaan rinkelen hoor. Want mannen onder elkaar….ze kunnen nogal “enthousiast” zijn. Misschien kan je nu toch wel een beetje vooraf doorgeven welke stijl en kleur je graag bij hem zou zien. Fingers crossed dat hij je tips gebruikt bij het uitkiezen van zijn trouwpak én dat hij zich niet teveel laat beïnvloeden door zijn vrienden. Maar het kan ook helemaal anders uitpakken hoor. Misschien is het juist goed. Zijn vrienden helpen hem ontspannen en stimuleren hem misschien om juist wel voor een bepaalde stijl te kiezen. Tenslotte zijn het zijn eigen vrienden en ze waren (meestal) al friends voordat jij in the picture was. En toen was je ook als een blok voor hem gevallen toch? 

pak header

Ga gezellig mee!

Ja dat kan natuurlijk ook. Het is ook super leuk om dit onderdeel samen te doen. Het gaat per slot van rekening om jullie grote dag! Dus waarom zouden jullie dit ook niet samen doen. Het is trouwens ook nog eens erg handig om mee te gaan als jullie een bepaalde stijl of thema willen doorvoeren die dag. Zo weet je zeker dat alles bij elkaar past. Denk bijvoorbeeld eens aan bohemian stijl. Jullie kunnen al beginnen met bohemian save the date kaarten, trouwkaarten, matching tafeldecoratie enz. Zoek dan samen met je verloofde een mooi trouwpak met bijvoorbeeld bretels en klaar! Laat jullie dag nu maar snel komen.

k

Geef hier jouw mening