Originele huwelijksbedankjes: wat zijn de mogelijkheden?

Een huwelijk, dat is één groot feest. In de eerste plaats voor jullie twee als koppel, maar ook voor jullie gasten. Zij hebben met volle teugen genoten van een unieke avond, en dat is natuurlijk evengoed hún verdienste. Huwelijksbedankjes zijn daarom een onmisbare attentie. Zet je medefeestvierders in de bloemetjes met een origineel aandenken. We zetten alvast enkele creatieve opties op een rijtje!

Zeg het met een foto

Weinig aandenkens die zo veel leuke reacties teweegbrengen als een foto genomen op de huwelijksavond zelf. Denk maar aan een romantisch kiekje van jullie twee tijdens de openingsdans, maar er zijn nog veel andere mogelijkheden. Zo hoef je niet per se jezelf te portretteren. Laat op de huwelijksavond een professionele fotograaf los op je gasten, en stuur de foto’s door als bedankje.

 

Tip: Je kunt ook een briefje toevoegen met een link naar het volledige online fotoalbum. Hilarische reacties verzekerd!

 

[slideshow_deploy id=’10111′]

Ook de vorm telt

 

Of je nu kiest voor een foto of een arty designontwerp, voor een geslaagd huwelijksbedankje zijn er nog verschillende andere aandachtspunten. Zo is er het belang van een goeie tekst, waar we zo meteen verder op ingaan. En er is natuurlijk de vorm. Want vandaag hoef je het allang niet meer bij een standaard kaartje te houden. Huwelijksbedankjes kun je op talloze manieren vormgeven. Denk maar aan magneetjes, doosjes met snoep of snoepzakjes, … De ideale manier om je gasten aangenaam te verrassen!

 

huwelijksbedankjes

Wat schrijf je op een huwelijksbedankje?

 

Nu je weet hoe je favoriete huwelijksbedankje er moet uitzien, is het tijd om eens te brainstormen over de tekst op je bedankje. Tip: hoe eenvoudiger, hoe beter. Hier alvast twee voorbeelden:

 

Je trouwt niet om geluk te vinden,

maar om geluk te delen.

Heel erg bedankt dat jullie op onze bruiloft waren.

 

Lieve familie en vrienden,

Wij hebben genoten van onze grote dag

dankzij jullie komst en glimlach

 

En uiteraard vermeld je ook jullie namen en trouwdatum, zodat die nog lang in de herinnering van de aanwezige gasten blijft!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *