De leukste traktatie voor in de klas!

Je communiefeest is één van de eerste hele grote gebeurtenissen in het jonge leven van je kind. Je wil dan ook dat alles tot in de puntjes voorbereid is. Dan mag een leuke traktatie natuurlijk niet ontbreken! Het communiefeest zelf wordt ongetwijfeld een topper, maar je moet ook zorgen voor een leuke afsluiter. Op die manier zullen familie en vrienden zich deze speciale dag nog lang herinneren!

 

Daarnaast is het super belangrijk om je klasgenoten (en dus ook feestvarkens) ook iets leuk mee te geven als leuke herinnering aan jullie speciale dag. Het is tenslotte een datum die jullie allemaal samen delen, een dag waarop jullie allemaal iets speciaal gevierd hebben. Wij geven met plezier enkele tips om verrassend en origineel uit de hoek te komen met traktaties in de klas!

 

Zorg voor leuke bedankkaartjes

Zeg het met een leuk kaartje! Een origineel bedankkaartje is het begin van die prachtige afsluiter. Wat dacht je van een leuk bladwijzerkaartje? Een super leuk aandenken aan je grote dag en bovendien heel erg praktisch!

Je klasgenootjes zullen deze leuke bladwijzer zeker kunnen gebruiken en op die manier nog lang terugdenken aan je lentefeest of communiefeest. Tip: voeg leuke foto’s toe voor een persoonlijke touch aan je bedankkaartje!

 

Origineel bladwijzerkaartje met dinosaurus

Schattig bladwijzerkaartje met unicorn

Stoer bladwijzerkaartje in thema 'space'

 

Hoe kies je de leukste traktatie?

In de klas zullen ongetwijfeld heel wat vrienden en vriendinnen trakteren voor hun eerste communie. Hoe kom je dan origineel uit de hoek? Er is zoveel mogelijk… Wij helpen je graag uit de brand!

Snoepzakje met je favoriete snoepjes

Een leuk snoepzakje met je favoriete snoepjes zal vast en zeker iedereen bekoren. Wie eet nu niet graag snoepjes? In de klas zorg je sowieso voor een groot feest met deze leuke traktatie. Personaliseer het snoepzakje helemaal naar wens met de leukste foto’s, je favoriete kleuren en een leuke quote of tekst zoals ‘Bedankt!’.

Origineel notablokje als traktatie

Geef je klasgenoten een origineel notablokje met je foto! Dit bedankje is een super fijn geschenkje waar je vriendjes en vriendinnen heel erg blij mee zullen zijn. Je kan hen op de blaadjes een leuke boodschap laten schrijven om zo een unieke herinnering te hebben aan jouw origineel communiefeest!

Leuk kubusdoosje vol met lekkers

Het leuke kubusdoosje kan je helemaal personaliseren naar eigen smaak! Wil je er een foto of een leuke quote op? Alles kan! En het doosje kan je vullen met lekkere snoepjes, rozijntjes… Of wat dacht je van een theelichtje of een ander leuk klein cadeautje? Oneindig veel mogelijkheden met dit leuke kubusdoosje als traktatie in de klas!

Mooi doosje voor popcorn

Last but not least… een leuk gepersonaliseerd doosje voor popcorn is erg origineel! Vul het doosje met lekkere popcorn en geef je klasgenoten helemaal het gevoel alsof ze in de bioscoop zitten! Je kan het doosje uiteraard ook vullen met iets anders. Dit wordt sowieso een schot in de roos!

 

Notitieblok met foto en gouden confetti

Snoepzakje met strak design en aquarel

 

Kubusdoosje met trendy driehoekjes en foto's

Doosje met foto's en pêchekleurige waterverf

 

Een feestje als afsluiter?

Wil je nog origineler uit de hoek komen en ben je het feesten nog lang niet moe? In plaats van een traktatie in de klas kan je bij je thuis nog een laatste feestje organiseren waarbij je je klasgenoten laat genieten van een super leuke party die je zelf helemaal kan aankleden!

 

Met dezelfde leuke ideetjes als hierboven kan je het hele feestje aankleden, zeker als je het thuis organiseert. Ga voor snoepzakjes, kubusdoosjes, magneetjes of buttons met een leuke foto of hele leuke blikken doosjes met gepersonaliseerde stickers! Alles kan op jouw feest! Als jullie dingen graag thuis organiseren dan is dit de perfecte traktatie!

 

Traktatie voor je verjaardagsfeestje!

Al deze superleuke traktaties kun je natuurlijk ook gebruiken als bedankje voor je verjaardagsfeestje. Superleuk om de je verjaardag in bijvoorbeeld een dino-thema te vieren. Samen met een leuke dino-uitnodiging maak je jouw feest dino-proof als je ook de bedankjes erop afstemt. Want wat je ook te vieren hebt, samen met Tadaaz maak je er een knalfeest van!

Naar de bedankjes >

Geef hier jouw mening