VIDEO: Uitnodigingen maken!

Ben je op zoek naar een unieke trouwkaart? Ja natuurlijk! Bovendien wil je dat de kaart helemaal past bij jouw eigen stijl. Misschien is er een thema dat je ook in de kaart terug wilt laten komen? Ook dat is geen enkel probleem. Zelf uitnodigingen maken om familie en vrienden uit te nodigen voor jullie grote dag. Dat doe je eenvoudig en snel bij Tadaaz. In slechts enkele stappen maak je jouw eigen unieke uitnodiging precies zoals jij die hebben wil.

Zelf uitnodigingen maken voor de mooiste dag van jullie leven

Niks leuker dan de voorbereidingen voor jullie bruiloft. Er komt heel wat bij kijken. Van het kiezen van een trouwjurk tot het bruidsboeket en andere decoratie voor jullie trouwdag. Je bepaalt helemaal zelf wat je belangrijk vindt en wat de meeste aandacht verdient. Maar één van de dingen die bij iedereen heel hoog op het to do – lijstje staat is het maken van de uitnodiging. Je wilt tenslotte dat alle gasten op tijd weten wanneer jullie elkaar het Ja-woord geven.

Zelf uitnodigingen maken in 4 stappen:

  1. Kies een trouwkaart uit ons ruime assortiment
  2. Voeg een leuke tekst en/of foto toe
  3. Bestel je kaarten en enveloppen
  4. Ontvang je bestelling razendsnel en verstuur je kaarten

Trouwkaarten maken volgens de laatste trends

Bij Tadaaz vind je originele trouwkaarten in verschillende stijlen. Doorzoek de collectie trouwkaarten en maak gebruik van de handige filters om jouw perfecte trouwkaart te vinden. Een kaart met foto of een trouwkaart zonder foto, er is echt voor elk wat wils. Heb jij een hele eigen stijl en wil je de gasten uitnodigingen met een eigen ontwerp? Ook dan bij je bij Tadaaz aan het juiste adres! Op onze eigen ontwerp pagina vind je blanco kaarten waar je jouw eigen design kunt uploaden. Wij helpen je graag om unieke trouwkaarten te maken zodat jullie uitnodiging al onvergetelijk is!

Nieuwsgierig geworden?

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent hoe jullie trouwkaarten gemaakt worden! Daarom geven wij je graag een kijkje in onze interne keuken. Bekijk in onderstaande video hoe wij te werk gaan. Je ziet dat er heel wat stappen doorlopen worden: van het ontwerp tot de productie en de verzending van jouw eigen kaart. Kijk je mee?

De video

 

Alles om de dag van jullie leven in stijl te vieren

Behalve de kaarten kun je bij Tadaaz nog veel meer vinden om jullie mooiste dag te vieren. We bieden save the date kaarten, receptiekaartjes, tafeldecoratie, bedankkaartjes en ook trouwbedankjes in dezelfde stijl als je trouwkaarten. Zelfs voor een leuk fotocadeau voor je getuigen of ceremoniemeester kun je bij ons terecht. Alle  producten kun je naar wens aanpassen met eigen foto’s en eigen teksten. Laat je verrassen door alle mogelijkheden en maak jullie trouwfeest compleet.

Uitnodigingen maken voor elk feestje

Niks is leuker dan het geven van een feest, daar zijn we het allemaal wel over eens toch? Behalve trouwkaarten bieden wij daarom ook uitnodigingen voor elk ander feest! Denk daarbij aan housewarming feestjes, een babyshower of een verjaardagsuitnodiging. Het maakt niet uit wat de gelegenheid van jouw party is. Er hoort in ieder geval een leuke uitnodiging bij zodat niemand jouw knalfeest kan missen. Nu je gezien hebt hoe onze trouwkaarten gemaakt worden, ben je vast en zeker overtuigd van onze kwaliteit. Alle ontwerpen op onze site worden met liefde ontworpen, geproduceerd en verstuurd zodat jij jouw Happy Moment op originele manier kunt aankondigen. Van geboortekaart tot kerstkaart en van verhuiskaart tot trouwkaart, je vindt het bij Tadaaz. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw favoriete kaart voor elke mijlpaal in jouw leven.

 

Standaard afbeelding
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 77

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.