In de winter jarig? Met deze tips maak je er een topdag van.

Brrrr koud buiten…dus een buitenverjaardag is denk ik op dit moment geen optie. Wil je eens iets anders dan de standaard verjaardagen? Dan heb ik een paar leuke tips voor je om er een verjaardag van te maken om nooit te vergeten! Let op.. deze tips zijn voor jong en niet meer zo piep jong 😊

Dinerparty

Heerlijk met z’n allen tafelen, bijkletsen, lachen en ook nog lekker eten. Als dit geen feestje is! Maar nu komt het..wat zet je op tafel?

Italiaans! Want zeg eens eerlijk ken jij iemand die absoluut niet van de Italiaanse keuken houdt? Nee?? Ik ook niet. Het leuke is dat er heel veel eenvoudige, makkelijke én snelle Italiaanse gerechten zijn die je in een handomdraai kunt maken. Denk aan heerlijke pasta’s, salades, lasagne en natuurlijk pizza’s. Pak uit met leuke placemats, menukaarten en servetringen en het feestje kan beginnen.

blog 2

Bron: Pinterest

Kinderverjaardag

Is jullie ukkepuk in de winter jarig? Leuk! Want er zijn genoeg toffe dingen om in de winter binnen te doen. Eigenlijk net zo leuk (of misschien nog wel leuker) als buiten.

Ten eerste is het belangrijk om alle kinderen op tijd uit te nodigen. Dus een mooie uitnodiging is wel taak nummer 1. Als dat geregeld is kan je beginnen met jullie huis om te toveren tot een speelparadijs.  Veel werk moet je er niet in steken hoor.  Natuurlijk wel ballonnen, een vlaggenlijntje paar slingers en een thema waar het feestje over gaat. Jullie kunnen gaan verven, leuke spelletjes doen op de vloer, slijm maken wat nu zo populair is of misschien wel een eigen snoephuisje maken!

4250865a96b138810677c386ce0859bd

Bron: Pinterest

Tienerverjaardag  

Dan is een indoor movie night- of sleep-over party een echte aanrader. Kies een leuke of spannende film. Leg allemaal matrassen, kussens of luchtbedden in de kamer en koop veel maar dan ook heel veel popcorn! Pak het goed aan en bestel makkelijk en snel leuke popcornbakjes. Net zoals in de bioscoop. Heerlijk!  Ook leuk om later als pennenbakje te gebruiken. En succes gegarandeerd.

blog 1

Bron: Pinterest 

Durf jij het aan… buiten vieren?

Voor de echte daredevils onder ons is het ook mogelijk om het “buiten” te vieren. Het “coolste” feestje toch?  Als je zeker weet dat het droog blijft kan je een picknicktafel buiten zetten en deze tafel mooi dekken. Zorg dat je in de uitnodiging aangeeft dat de genodigden warm gekleed moeten komen.. Leg alvast een paar heerlijke dekens klaar voor de echte kloukleumen en zet heerlijke  warme dranken en gerechten op tafel. Rondom een paar vuurkorven en klaar is jullie buitensetting.

bef37a115135005caa3a86af923db4b8

Bron: Pinterest

Bedankjes

Ben je nu 12,5 jaar getrouwd, vier je een verjaardag of heb je een totaal andere reden om een feestje in de winter te geven, het blijft leuk om mensen te verrassen. Daarom hebben wij ontzettend leuke bedankjes om aan het einde van jullie party mee te geven aan de genodigden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie beker, pennenbakje, koker met potloodjes, vlaggetjes of een bloempotje met vergeet mij nietjes.  Zo blijven de genodigden nog lang nagenieten van jullie feest.

glazen-potje-met-deksel-TA482-103-15-1  -TA12914-1700012-15-1

Dus zo zie je maar, in de winter kan je ook prima je verjaardag vieren zonder weg te gaan!

Ga jij één van bovenstaande ideetjes gebruiken?  Of heb je nog andere leuke ideeën?  Let me know!

 

1 Reactie op In de winter jarig? Met deze tips maak je er een topdag van.

  1. Melissa Klaase
    12 februari 2018 at 5:14 pm (1 jaar ago)

    Leuk geschreven, en vooral leuke inspiratie voor verjaardagen tijdens de koude winter

    Beantwoorden

Geef hier jouw mening