5 stappen bij het bestellen van je geboortekaartje

Gefeliciteerd, jullie zijn zwanger! Nu krijg je uiteraard zin om allerlei voorbereidingen te treffen. Je doet inspiratie op voor de inrichting van de babykamer, je denkt na over de naam van jullie kleine spruit én gaat op zoek naar het allerleukste geboortekaartje …  Wij helpen je alvast op weg!

 1. Op zoek naar een geboortekaartje

Als je kindje geboren is wil je van de daken schreeuwen hoe gelukkig je bent met je baby: dit doe je met de perfecte geboortekaart. Verken ons uitgebreid aanbod geboortekaartjes. Vaak is het liefde op het eerste gezicht tussen jou en je favoriete kaart, dus geniet van deze spannende zoektocht!

2. Personaliseren en proefdruk aanvragen

Wanneer je op Tadaaz  je favoriete kaartje hebt gevonden, kun je een 100 % gepersonaliseerd model aanvragen. Zo zie je exact hoe je geboortekaartje eruit zal zien en kom je zeker niet voor verrassingen te staan. Twijfel je tussen een aantal kaartjes? Je kunt zelfs 2 proefdrukken bestellen en thuis rustig je keuze maken.

Vergeet niet je voorbereide kaart op te slaan in je concepten. Dan hoef je na de geboorte van jullie baby alleen de laatste gegevens (gewicht, lengte, datum …) in te vullen.

Meer informatie nodig over de aanvraag van een proefdruk? Lees hier hoe je een proefdruk kunt aanvragen.

3. Envelopjes bestellen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een bepaald kaartje, kun je alvast envelopjes bestellen. De envelopjes vooraf schrijven en frankeren bespaart heel wat kostbare tijd na de geboorte van je zoon of dochter. Zo is iedereen extra snel op de hoogte van het goede nieuws.

Mocht je naast de traditionele beschuit met muisjes nog een extra cadeautje mee willen geven aan je kraamgasten, neem dan eens een kijkje bij onze kraamgeschenkjes.

Je kunt van deze taakjes een gezellige activiteit maken. Als je al kind(eren) hebt, kunnen zij misschien helpen bij het vouwen en het vullen van de doosjes, het frankeren en adresseren van de envelopjes? Na de geboorte zal je ongetwijfeld super blij zijn dat je je om deze zaken geen zorgen meer hoeft te maken!  Je onverdeelde aandacht wil je nu immers schenken aan jullie gezinnetje!

4. Laatste aanpassingen aan de kaart en bestelling

De bestelling plaatsen gaat heel vlot als je van tevoren al je concept goed hebt opgeslagen (zie stap 2). Wanneer je eenmaal bevallen bent, kun je de laatste aanpassingen doen aan jouw kaart:

–          Het gewicht en de lengte van je baby

–          De geboortedatum

Extra tip: Zorg ervoor dat je een adres doorgeeft waar de geboortekaartjes geleverd kunnen worden kort na de geboorte, bijvoorbeeld bij je moeder of de buren. Wij zorgen in ieder geval voor een snelle service! Op een werkdag voor 15u besteld is de volgende werkdag geleverd!

5. Bewonder en verstuur je geboortekaartjes

Je zal zien dat een Tadaaz pakketje snel geleverd wordt, zodat je van het resultaat kan genieten. Snel de kaartjes in enveloppen nu om het leuke nieuws te melden! En dan uiteraard, genieten van de leuke reacties op jullie origineel geboortekaartje!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere
Artikelen: 33

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *