Ontwerp je eigen geboortekaartjes met folie

geboorte-luxe-2017

Het geboortekaartje kondigt de geboorte van jullie wondertje aan. Het moet dus even uniek zijn als jullie zoontje of dochtertje zelf! Een kaartje dat past bij jullie stijl en dat eruit springt qua afwerking, dat is waar je naar op zoek bent! Leg zelf je eigen accenten in het ontwerp en maak zo je 100% unieke geboortekaartje! Aangezien je geen ontwerper in de arm hoeft te nemen, maak je online geboortekaartjes van topkwaliteit en met luxe afwerking tegen zeer betaalbare prijzen!

Kaartjes met glanzend motiefje

Een stijlvol, lief of trendy geboortekaartje krijgt een prachtige glans met een motiefje in goud-, zilver-, rosé of koperfolie. Je kiest een kaartje dat je leuk vindt en bepaalt of je goudfolie, zilverfolie of koperfolie wilt als afwerking. Er zijn heel wat kleurencombinaties mogelijk voor tekst en achtergrond van je kaartje. Ook in de keuze van je lettertype kan je je eigen gevoel volgen.

Bij Tadaaz vind je de basis voor een heel eigen ontwerp, jij geeft er je eigen twist aan. Werk je ontwerp af met een leuk tekstje of gedichtje om het op en top persoonlijk te maken.

Nadat je je kaart zelf ontworpen hebt in de kaarteditor, bestel je een échte drukproef. Hierop zie je alle details van je kaartje. Je krijgt er ook een proefdruk met de foliedruk die jij gekozen hebt bij. Zo weet je helemaal hoe jouw kaartje eruit zal zien bij de geboorte van je kindje.

Unieke geboortekaartjes met eigen folie-afwerking

Elk geboortekaartje is uniek, maar deze kaartjes hebben een extraatje! Door de naam van je kindje in foliedruk op het kaartje te drukken, krijgt het meteen alle aandacht!

Hoe ga je te werk?

  • Je kiest je favoriete kaartje
  • Je bepaalt welk kleur je wilt voor de foliedruk (zilver, goud of koper)
  • Je werkt het kaartje volledig af volgens je eigen smaak.

Bij een geboortekaartje met naam in foliedruk, straalt de naam van je kindje op de voorzijde van het kaartje. Unieker kan dus niet!

 

Combineer je geboortekaartje met bedankjes en stickers

Wanneer je je kaartjes ontworpen hebt, is het tijd om de bijpassende bedankjes, stickertjes en snoepzakjes te maken. Als die matchen qua kleur en motief met de afwerking van jouw kaartje, vormen ze een prachtig geheel! Je hebt zo echt een prachtig assortiment om je kraamvisite mee te verrassen!

roze met folie

 

 

Standaard afbeelding
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.