5 tips voor een origineel trouwfeest

Een huwelijk organiseren vraagt heel wat voorbereiding en elk koppel wil er natuurlijk zijn eigen twist aan geven. Elk trouwfeest is dan ook uniek. Maar om jouw trouwfeest écht origineel te maken, hebben we 5 tips verzameld. Veel plezier ermee!

1. Een boodschap op je trouwschoenen

Bij de perfecte trouwjurk horen natuurlijk passende schoenen. Heb je eindelijk de perfecte schoenen gevonden? Plaats dan een leuke boodschap op de onderkant. Zo’n schoenenboodschap is een klein detail, maar jij weet het en als mensen het ook zien, is dat mooi meegenomen. Daarnaast is het ook een leuk extraatje voor de fotograaf, die er ongetwijfeld iets creatiefs mee doet op jullie huwelijksfoto’s!

origineel trouwfeest

2. Origineel trouwfeest met origineel gastenboek

Uiteraard wil je leuke herinneringen overhouden aan de mooiste dag van je leven. Foto’s zijn onmisbaar, maar ook een gastenboek is een fijn aandenken. Ruil het traditionele exemplaar in voor een origineel gastenboek! Enkele ideetjes:

  • Polaroidfoto’s zijn hipper dan hip. Plaats ergens een gastenboek met een polaroidcamera ernaast, en laat iedereen een leuke foto nemen!
  • Message in a bottle’: flessenpost is altijd een beetje spannend. Voorzie een glazen pot, waar iedereen een boodschap in kan steken. Verrassingen gegarandeerd!
  • Hartjeskader: iedere gast schrijft iets op een hartje en stopt het in de kader. Zo heb je op het einde van je originele trouwfeest een kader vol liefde!

origineel trouwfeest

 

3. Doos met dansschoenen

Het zou natuurlijk jammer zijn als je vriendinnen niet volledig los kunnen gaan op de dansvloer, omdat ze hoge hakken dragen en na een lange dag last hebben van pijnlijke voeten. Zorg daarom voor een doos vol dansschoenen of slippers. Zo heeft niemand nog een uitvlucht om zich niet op de dansvloer te begeven!  

origineel trouwfeest

4. Leuke ijsbrekers 

De tafelschikking is een van de lastigste onderdelen van de voorbereiding. Je doet je uiterste best om iedereen een goed plekje te geven, en dat kan ook op een originele manier. Stop verrassende ‘opdrachtjes’ in een potje en zet die potjes op tafel. De opdrachtjes kun je zo gek maken als je wil. Enkele voorbeelden:

  • ‘Maak een gekke groepsfoto met de trouwkaart in het middelpunt’
  • ‘Dans met de persoon links van je’
  • ‘Zing met heel de tafel jullie favoriete lovesong’

Fun verzekerd! En het levert vast ook hilarische foto’s op …

 

origineel trouwfeest

5. Een leuke herinnering aan je originele trouwfeest

Bij een groot huwelijksfeest hoort champagne! Bewaar de dop van de eerste fles champagne en verwerk hem in een mooie kader. Een mooie en originele herinnering aan jullie prachtige huwelijksdag!

 

origineel trouwfeest

 

Ook je gasten verdienen een mooie herinnering. Want niet alleen is de trouwkaart en de save the date kaart is een mooie herinnering, het is ook ontzettend leuk om de gasten na jullie bijzondere dag iets mee te geven. Ontdek daarom  het ruime aanbod bedankjes van Tadaaz. Verschillende soorten doosjes in diverse kleuren, maar ook blikken doosjesmagneten, stickers en bedankkaartjes. Helemaal uniek!

 

Untitled collage (15)

 

 

 

 

Wil je leuke ideeën met ons en de andere lezers delen? Laat het ons weten in de reacties!

 

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 51

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *