Trouwkoffer – Verrassende oplossingen om crisismomenten te voorkomen.

Ga je trouwen? Wat leuk, gefeliciteerd !

Is alles ook al geregeld?  Denk aan trouwjurk, trouwpak, locatie, vervoer, uitnodigingen, ringen, muziek, feest, de fotograaf en de bedankjes.  Dus alles is klaar..weet je het heel zeker? Ik wil je niet laten twijfelen hoor, maar heb je bijvoorbeeld ook aan veiligheidsspeldjes gedacht en aan haarlak? Of aan andere schoenen, je make-up tasje en zakdoekjes? Mocht dat niet het geval zijn…geen stress, wij hebben de oplossing! 

Namelijk dé Trouwkoffer!

                                              a Beautiful redhead bride with suitcases

Laat ik je eerst even vertellen waar we de trouwkoffer allemaal voor kunnen gebruiken en dan zal ik je de nodige tips geven om crisismomentjes op de dag zelf te voorkomen !

 

Er zijn 3 verschillende trouwkoffers

 

  • Je kan de trouwkoffer zien als een herinneringskoffer , daar bewaar je na jullie trouw alle trouwkaarten, brieven, losse foto’s, trouwboekje, receptieboek en andere dingetjes van jullie bijzondere dag in. Zo bewaar je alles op 1 plaats en kan je nog vaak nagenieten van jullie bijzondere dag.
  • Het kan eventueel ook een reiskoffer zijn, met deze koffer vertrek je gelijk na jullie huwelijk op reis. Deze moet dan wel al helemaal gepakt zijn met vakantiekleding vóórdat jullie trouwdag begint.
  • En dan heb je dé trouwkoffer! Deze neem je (of iemand anders) mee naar jullie trouw zelf. Daar kan je dus belangrijke spulletjes in stoppen die je eventueel die dag nodig zou kunnen hebben.

En de laatste koffer, dus de trouwkoffer zorgt ervoor dat jullie dag vlekkeloos verloopt! Dus geen crisismomentjes en stress op de dag zelf.

Portrait of Caucasian bride pulling at hair and veil.

Wil je weten wat je in je trouwkoffer moet stoppen?

Veiligheidsspeldjes, het kan natuurlijk gebeuren dat er een knoopje losschiet en het knoopje is nergens meer te vinden. Mocht je het knoopje wel vinden dan is naald en draad heel handig.Ook haarlak mag niet ontbreken in je koffertje voor een dag met net iets meer wind dan normaal.  Eventueel andere (platte) schoenen en pleisters. Uitleg is hiervoor niet echt nodig toch?  Ook een make-up tasje met onder andere deo, parfum, lippenstift, nagelvijltje en pijnstillers mag niet ontbreken in je koffer. En voor de emotionele momenten, zakdoekjes!  Al deze spulletjes lijken nu niet zo belangrijk, maar geloof me op de dag zelf zal je me dankbaar zijn! 

 

Ben ik nog iets vergeten? Laat het mij gerust weten dan zet ik het erbij.

 

Alvast veel plezier met de voorbereidingen van jullie grote dag.

 

En nog een laatste tip: vergeet niet tijdig je trouwkaartjes te bestellen bij Tadaaz zodat iedereen aanwezig kan zijn op jullie mooie onvergetelijke dag!

Enjoy!

 

trouwkaarten maken 3

uitnodiging huwelijk 2trouwkaarten maken 2

 

 

 

 

 

 

 

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *