Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

De leukste tips voor een uniek kerstcadeau

Bijna kerstmis, the most giving time of the year! De mooiste tijd van het jaar waarbij je iedereen wil verrassen met een persoonlijk kerstcadeau onder de kerstboom!

Wij inspireren je graag met de leukste kerstcadeau-ideeën, ook voor wie eigenlijk alles al heeft ?

 

?  Ontdek de meest originele kerstcadeaus voor onder jouw kerstboom ?

Voor haar

Voor hem

Voor oma & opa

Budget kerstcadeaus < 25€Ontdek de must-have kerstcadeaus van dit seizoen

Kerstmis komt met de dag dichterbij. Tijd dus om aan je kerstinkopen te denken! Het is tenslotte nooit te vroeg om te beginnen met shoppen voor de mooiste tijd van het jaar. Bij Tadaaz vind je de beste kerstcadeaus voor haar, voor hem, voor opa en oma én voor elk budget. 

The most wonderful time…

Kerst is de tijd van het jaar waarin je voor kerstman kunt spelen en je geliefden kunt verwennen met de mooiste persoonlijke cadeaus onder de kerstboom. Ontdek de leukste producten die je kunt personaliseren met je eigen tekst zoals een warme wens of een persoonlijke boodschap. Of upload je mooiste foto’s voor een blijvende herinnering aan jullie mooiste momenten van afgelopen jaar. 

De beste cadeau-ideeën, ook voor wie alles al heeft!

Vind de meest originele kerstcadeaus voor je partner, familieleden, lieve vrienden of die toffe collega. Wij hebben iets voor elke persoon, gelegenheid en in elke prijsklasse. Ja, zelfs leuke cadeautjes voor die man in je leven waarvoor het onmogelijk lijkt een leuk kerstcadeautje te shoppen.

Wining & dining

Voor de Bourgondiërs onder ons is nieuw in ons assortiment een luxe wijnset in een mooi bamboe doosje waarvan het deksel een persoonlijke boodschap heeft. Wie wordt hier nu niet blij van! Geef je een goede fles wijn aan je vader of opa? Dan hoort dat in mooie verpakking. De houten wijnkistjes zijn subliem! En voor de bierliefhebbers onder ons is een houten opener met een rake quote het perfecte kerstcadeau.

De mooiste kerstcadeaus voor haar

Heerlijke geuren, dat is toch één van de dingen waar bijna alle vrouwen van houden. Een heerlijk ruikende geurkaars, geurstokjes, badzout of een handzeep met matching lotion erbij. Zomaar een greep uit ons prachtige aanbod cadeaus voor die bijzondere vrouw in je leven.

Bonbons en koekjes

Voor de zoetekauwen vind je zalige Belgische chocolade van een top chocolatier. De doos personaliseer je helemaal zelf voor een super persoonlijke touch. Liever een koekje? Met onze gevulde koekjestrommel gooi jij ongetwijfeld hoge ogen. En als je graag zelf bakt, dan kun je verschillende lege blikken koekblikken vinden die je kunt vullen met je eigen favoriete koekjes.

Mooie fotolijstjes voor de mooiste herinneringen

De mooiste cadeaus zijn waardevolle herinneringen. Upload daarom die mooie vakantiefoto, een foto van de kinderen of een ander moment op een van onze originele fotolijsten. In de top 3 vind je een houten fotohouder, een glitterlijstje en natuurlijk … een snowglobe!

Praktische kerstcadeautjes

Een onmisbaar item in huis is de kalender! Al die belangrijke afspraken noteren op een persoonlijke kalender maakt een weekplanning toch net iets leuker. Bureaukalenders, jaarkalenders of – ook onmisbaar – een leuke verjaardagskalender.  Kies je favoriet, customize en laat je verrassen.

 

Hier bij Tadaaz zijn we er trots op dat we jullie kunnen inspireren met de beste cadeau-ideeën voor elke gelegenheid, of dat nu kerstcadeaus, Valentijnscadeaus of verjaardagscadeaus zijn. Ons assortiment wordt continue uitgebreid met originele producten voor de belangrijkste mensen in jouw leven.