Thema communiefeest? Kies een assortiment!

Een thema communiefeest staat bij veel communicantjes hoog op de wishlist! Als je werkt met een thema communiefeest dan kan je het hele feest hierop afstemmen, leuk toch? Als je een eerste heilige communie viert dan is een leuk thema zeker op zijn plaats. Leef je helemaal uit! Uitnodigingen zijn het allereerste dat de gasten te zien krijgen. Met een communie assortiment zorg je meteen voor een wauw-effect!   Maar wanneer ze op het feest aankomen, kunnen ze zien dat ook je decoratie, tafeldecoratie, bedankjes en bedankkaartjes in hetzelfde thema zijn. En misschien nog het belangrijkste: ook de communiekleding kan binnen het thema passen. Maar welke thema’s kan je nu allemaal kiezen… Hulp nodig? We helpen je graag op weg met onze communie collectie.

Thema communiefeest

Tropical vibes

De kans zit erin dat het weer het laat afweten in ons kikkerlandje op de dag van jullie feest. Met dit leuke tropical thema haal je sowieso de zon in huis (of een andere feestlocatie). Deze communie uitnodigingen zetten meteen de toon voor een happy party! De zaal kan je aankleden met palmbomen, flamingo’s… Misschien wel een taart die helemaal binnen dit thema past? Je kan je gasten bedanken met mooie bijpassende bedankkaartjes en bedankjes. Leuke snoepzakjes gevuld met heerlijke snoepjes of een kubusdoosje met een leuk aandenken.   Alles past samen binnen dit thema! Je kan ook kiezen voor een originele bellenblaas of zeeppompje afgewerkt met gepersonaliseerde stickers. Wat vinden jullie van deze tropical vibes?

Thema communiefeest

Thema communiefeest

Een hart voor hout

We hebben heel wat originele uitnodigingen in de aanbieding die een touch van hout hebben! Waan je helemaal into the woods met een leuk natuurlijk communie thema. Houten structuren, banken, decoratie… Je kan het zo gek niet bedenken!    Er zijn verschillende opties. Kies voor een houten vormpje in de vorm van een voetbal, unicorn, vlinder, beker of dino… je kan er ook voor kiezen om het initiaal van de voornaam van de communicant in hout te laten laseren. Communiekaartjes maken was nog nooit zo leuk! Jullie zullen versteld staan van het stevig papier en de goede kwaliteit van ons ruime aanbod. Met dit thema communiefeest ga je ongetwijfeld scoren!   Bijpassend heb je de leukste bedankkaartjes die je bijvoorbeeld met datzelfde vormpje kan afwerken. Op de achterzijde kun je je mooiste foto’s toevoegen voor een persoonlijk resultaat. Familie en vrienden zullen dit bedankkaartje zeker koesteren!  

Communie thema feest

Communie themafeest

Thema communiefeest

Cactus thema

De meeste mensen zijn echt fan van een cactus! Het zorgt meteen voor een zuiderse sfeer. Ook een thema dat je makkelijk kan doortrekken in je feest. Een uitnodiging met cactussen, kubusdoosjes en snoepzakjes als bedankje. En natuurlijk ook een echt klein cactusje als bedankje als kers op de taart!   Je volledige feestlocatie kan je omtoveren in één groot cactus festijn. Vrienden en familie zullen versteld staan van dit leuke thema!   

Thema communiefeest

Thema communiefeest

Thema communiefeest

Boho sferen

Deze prachtige uitnodiging met zacht roze, boho touch, goudfolie en gouden paperclip als afwerking straalt meteen een chique sfeer uit. Het roze in combinatie met groen en goud is gewoonweg prachtig.   Combineer met bijpassende bedankjes en ga voor de ultieme aankleding van je locatie in dit thema met gouden en groene accenten. De ideale combinatie. Wist je trouwens dat we een groot aanbod hebben aan uitnodigingen met paperclip, extra tag, samengebonden kaartjes met een touwtje…? Ontdek ze allemaal!  

Thema communiefeest

Thema communiefeest

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 163

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *