De eerste verjaardag van je baby – Een feest om nooit te vergeten!

Is het binnenkort alweer een jaar geleden dat je je baby voor het eerst in je armen hield? Dat verdient een feestje! Met alles erop en eraan natuurlijk. Haal alle toeters en bellen alvast uit de kast en trommel al je vrienden en familie op, want de eerste verjaardag van je spruit verdient een knalfeest om nooit te vergeten! Of op zijn minst toch een schattig feestje dat helemaal draait rond pronken met je flink gegroeide oogappel en gezellig samen zijn met iedereen die je lief is.

 

eerste verjaardag

Perfecte uitnodigingen maken

De tijd vliegt! Een jaar geleden was je nog geboortekaartjes aan het uitkiezen en nu ben je al op zoek naar uitnodigingen voor de eerste verjaardag van je kindje. De geboortekaartjes koos je ongetwijfeld niet op één, twee, drie uit – en waarom zouden de uitnodigingen voor de eerste verjaardag van je schat niet minstens even fotoalbumwaardig mogen zijn? Bij Tadaaz maak je in een wip de leukste en schattigste gepersonaliseerde uitnodigingen!

 

[slideshow_deploy id=’10945′]

 

Boek voor je baby een reis door de tijd

Natuurlijk wordt er tijdens het feestje de hele tijd gretig gedrukt op de knopjes van de fotocamera, maar er zijn nog veel leukere manieren om het eerste verjaardagsfeestje van je baby vast te leggen voor later. Met een tijdcapsule bijvoorbeeld! Vraag aan alle gasten om een boodschap op te schrijven die je baby pas op zijn 18de verjaardag zal lezen: “Ik hoop dat je later …,”, “Ik hou van je, omdat…”, enzovoort. Zet een mooi versierd blik op tafel en laat je gasten hun berichtjes daarin stoppen. Daarna verzegel je het blik en geef je het aan je kind op zijn of haar 18de verjaardag.

 

eerste verjaardagsfeest decoratie

Bron: Wedbits


 

 

eerste verjaardagsfeest decoratie 2

 

Bron: Fun Family Crafts

Vergeet je gasten niet te bedanken

Het eerste verjaardagsfeestje van je baby is meteen ook de ideale gelegenheid om iedereen te bedanken die je het voorbije jaar zo veel voor je hebben gedaan en betekend: grootouders, meter en peter, tantes en nonkels, de verzorgsters in de crèche, de vriendjes en vriendinnetjes …

 

Verras je gasten op het einde van het feestje met een zakje snoep, zelfgebakken koekjes of een andere kleinigheid. Maak de traktatie helemaal af met een label of zakje in dezelfde stijl als die van je uitnodigingen. Kies zeker ook een bedankje in hetzelfde thema als je uitnodiging! Je prinses, piraat of astronaut zal de tijd van zijn/haar leven hebben!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *