Geboortekaartjes jongen, leuke & stoere designs.

Hoera, er is een zoon onderweg! Nu op zoek naar een leuk babykaartje dat helemaal past bij jou en je gezin. Wordt het een stoer kaartje of ga je voor lief en schattig? Alles kan en mag bij het maken van het geboortekaartje voor je zoon! Je leest alles over geboortekaartjes voor een jongen in onze blog.

Originele geboortekaartjes jongen.

Kondig de geboorte van jouw zoon aan met een stijlvolle geboortekaart. Bij een zoon kun je uitpakken met een echte stoere kaart in een heuse jongenskleur. Maar ook lieve kaartjes in zachte pasteltinten zijn prachtig voor een jongetje. Neem een duik in onze collectie geboortekaartjes voor jongens en ga op zoek naar het perfecte kaartje. Weet jij al precies wat je zoekt? Dan kun je heel eenvoudig je favoriete kaartje vinden door gebruik te maken van de handige filters. Alle populaire thema’s en verschillende stijlen zijn terug te vinden in ons overzicht.

Tip: Bestel een proefdruk van jouw creatie. Zo weet je zeker dat het kaartje helemaal naar je zin is.

Stoere geboortekaartjes voor een zoon.

Zoals al eerder gezegd kun je voor jouw geboortekaartje een echte jongenskleur kiezen. Blauwe kleuren zijn helemaal trendy, maar ook aardetinten zijn erg hip. En zachte pasteltinten kunnen eigenlijk altijd voor een baby. Lichtblauw en mintgroen zijn bij uitstek kleuren die voor een lief, klein jongetje gebruikt kunnen worden. 

Zwart witte geboortekaartjes kunnen inmiddels ook al een echte trend genoemd worden. Een stoer geboortekaartje kan eigenlijk in elke kleur. Met een leuk lettertype kun je de look van het kaartje trouwens een extra stoer ontwerp geven. Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Trend alert: geboortekaartje met luchtballon.

Geboortekaartjes met luchtballonnen zijn erg hip. De ballon neemt je kleintje mee op zijn eerste grote avontuur om de wereld te ontdekken. Magisch toch? Kies voor een ontwerp met goudfolie of met dieren om het helemaal af te maken.

Geboortekaartje met luchtballon
Dromerig geboortekaartje met luchtballon en goudfolie
Lief geboortekaartje met luchtballonnen en dieren

Uniek geboortekaartje jongen met foto.

We hebben een mooi assortiment fotokaarten waar de favoriete foto van jullie nieuwe kleintje opgeladen kan worden. Kies één of meer mooie foto’s van jullie newborn en voeg jouw eigen tekst toe.  Je zult genieten van het maken van jouw unieke babykaartje. Met een foto op je geboortekaartje maak je de aankondiging écht uniek. Natuurlijk zal het fotootje van jullie knappe zoon het stralende middelpunt van het kaartje zijn!

Tip: Heb jij het perfecte geboortekaartje voor een jongen gevonden maar is het geen fotokaart? Voeg dan zelf een fotovak toe om de mooiste foto van jullie baby-boy op te laden. Zo pas je het geboortekaartje helemaal naar jullie zin aan.

Geboortekaartje jongen in bijzondere vorm.

De geboorte van jullie kindje is een bijzondere gebeurtenis. En daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij! Verstuur daarom een kaartje in een bijzondere vorm. Met een kaart in de vorm van een tipi-tentje heb je een leuk jongens geboortekaartje.  Hippe geboortekaartjes in cirkelvorm of een geboortekaart in de vorm van een tipi? Dit is slechts een greep uit ons ruime aanbod kaarten in bijzondere vormen. Je zult gegarandeerd de leukste reacties krijgen op jouw originele creatie.

Geboortekaartjes met silhouet jongen.

Een klassieker die weer helemaal hip is: het silhouet geboortekaartje. Dus ben jij dol op silhouetjes? Aarzel dan niet langer en maak een origineel geboortekaartje voor jullie zoontje. Het silhouet van een kleine jongen op de voorkant van de kaart is super schattig.

Geboortekaartjes voor een broertje.

Is er al een grote broer of zus? Dan is een geboortekaartje waarop het broertje of zusje afgebeeld worden een erg leuke optie. Wat denk je van een silhouet kaartje waarop grote broer over het wiegje van zijn kleine broertje staat te kijken? Schattig toch?

Bij twijfel: bestel een proefdrukje.

Twijfel je tussen twee of meerdere geboortekaartjes voor jullie zoon? Bestel dan van elk kaartje een proefdrukje. Zo kan je in real life vergelijken en kan je ook eens voelen aan de kaarten. Je kan ze eventueel ook eens voorleggen aan de toekomstige peetouders om hun mening te vragen. Doe dit natuurlijk alleen als ze de naam al mogen weten.

Leuke extraatjes voor het versturen van je kaartje.

Het geboortekaartje voor jullie zoon is helemaal perfect. Maak nu indruk met het versturen van je kaartjes! Combineer erop los met gekleurde envelopjes, leuke sluitstickers en adresetiketten. Je zult alleen maar leuke reacties krijgen op de kaartjes van jouw kleine.

Vier de geboorte van je zoon.

Bij onze geboortekaartjes hebben we leuke passende producten ontworpen. Zo kun jij de geboorte van jouw zoon in stijl vieren. Denk hierbij aan leuke babyborrel kaartjes en kraambedankjes. Wil je opa en oma in de watten leggen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze cadeaus voor geboorte.

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *