Leukste ideeën om de herinneringen van je baby te bewaren!

Jouw baby groeit als kool. Vele herinneringen later is jouw mini plots groot. Die allereerste herinneringen wil je natuurlijk bewaren om later van te kunnen genieten! Dit hoeft niet gewoon in een saai fotoalbum te zijn. Met deze leuke tips bewaar je die herinneringen op een mega toffe manier.

leuke ideeën om herinneringen van jouw baby te bewaren

 

Gepersonaliseerde herinneringsdoos

De eerste foto’s, geboortekaartje… van jouw mini veilig bewaren? Een herinneringsdoos met foto van jouw kleine is hier perfect voor! De doos op zich is al een fantastische herinnering met de leuke foto die jij erop kan plaatsen. Liever gewoon de naam van het kindje? Dat kan natuurlijk ook! Hoe dan ook; we hebben genoeg leuke designs om er een te gekke doos van te maken!

 

leuke gepersonaliseerde doos om cadeau te doen bij een geboorte


gepersonaliseerde doos om cadeau te doen bij een geboorte

Knuffelbeer of deken van eerste pyjama

Die allereerste pyjama van jouw kleine wonder is toch iets om te koesteren. Super om die eerste pyjama om te toveren tot een knuffel! Wil je naast die allereerste pyjama ook die schattige badcape bewaren samen met slabbetjes en mutsjes? Maak er een supergrote deken van! Een item dat je echt kunt gebruiken en iets heel persoonlijks waar je zoon of dochter lang baat van zal hebben. Of een pennenzak, een kussen… niks is te gek, laat jouw creativiteit de vrije loop! Zelf niet zo thuis in de naaiwereld? Jouw oma of moeder heeft vast wel een naaimachine staan waarmee ze overweg kan. Hulp genoeg!

leuke manier om pyjama's van je baby te bewaren
bron: Pinterest

 Doorzichtige doos met schoentjes

De eerste stapjes van jouw kleintje met die superschattige schoentjes zal je nooit vergeten. Die schoentjes wil je natuurlijk bewaren! Maar waarom zou dit in een doos op zolder zijn? Stel ze ten toon in een glazen vitrinedoos! Bij één blik waan je jezelf terug bij die allereerste stapjes… Superleuk om later mee te geven aan jouw kleine meid of jongen!

leuke manier om de eerste schoentjes van je kind in te bewaren

Filmpje van de eerste mijlpalen!

Kleine meisjes worden groot… En kleine jongetjes ook! Vereeuwig de mooiste herinneringen op beeld. Neem de camera erbij op elke mijlpaal om zoveel mogelijk beeldmateriaal te verzamelen. Monteer ze dan in een filmpje dat je altijd kan terugkijken! Superleuk om samen met jouw kindje te kijken wanneer ze een beetje ouder zijn of wanneer je heimwee hebt naar die schattige bolle wangen!

maak een filmpje van herinneringen

E-mail naar jouw baby

Het klinkt heel gek, maar in plaats van een papieren dagboek bij te houden kan je dit online doen, super origineel en erg van deze tijd! Maak een email adres aan met de naam van jouw kleintje. Stel bijvoorbeeld bij iedere mijlpaal een e-mail op of houd gewoon de dagdagelijkse dingen bij. Verstuur deze naar het e-mailadres van jouw kindje en de herinneringen zitten in een online herinneringsdoos! Origineel toch?

e-mail naar jouw baby de herinneringen

Lijst je herinneringen in

Liefst gewoon iets dat simpel maar mooi is en weinig werk vraagt? Vul dan een diepe fotolijst met bijvoorbeeld het allereerste pakje of rompertje dat jouw baby aan had. Superleuk en ook ideaal om de babykamer mee te decoreren! Je kan dit volledig invullen naar jouw eigen wens. De eerste echofoto erbij? Waarom niet!

bewaar herinneringen van jouw baby in een diep kader

Zoals je ziet hoeft het origineel opbergen van herinneringen van jouw baby’tje niet moeilijk te zijn. Het zijn mega leuke dingen waar je met jouw kindje later kan op terugkijken. Ach, wat gaat het snel!

 

Standaard afbeelding
Lise Desmet

Als Brugse twenty-something breng ik uiteraard heel veel tijd door op social media. Even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren... Quality time met mijn vriend, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz! Cards for happy moments maken mij extra happy :)!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.