Originele tweelingkaartjes bestellen

Originele tweelingkaartjes bestellen

Misschien zit het bij jullie in de familie en had je het al een beetje verwacht. Misschien heb je zelfs gehoopt dat jullie gezegend zouden worden met een tweeling. Maar waarschijnlijk ben je compleet overdonderd! Eerst even over de schrik heen komen. Nu kun je langzaam gaan wennen aan het idee dat er twee wondertjes onderweg zijn. Dat betekent dubbel geluk dus! Wauw, dat is twee keer zo bijzonder. Twee namen bedenken, twee wiegjes kopen, twee maxi cosi’s, een dubbele  kinderwagen en dat is nog maar het begin. Gelukkig hoef jij je over de geboortekaartjes voor je tweeling geen zorgen te maken. Met onze tweelingkaartjes kondig je de geboorte van jouw baby’s op originele manier aan!

De leukste tweelingkaartjes voor iedere tweeling

Jullie schatjes zijn geboren en dat mag de hele wereld weten! Kies voor een tweelingkaartje waarop de tweeling samen kan stralen. Krijg je twee jongens, twee meisjes of een jongen en een meisje? Wij hebben voor iedere tweeling het perfecte geboortekaartje!

Tweelingkaartjes voor twee jongens

Jullie krijgen een jongens tweeling, gefeliciteerd! Jullie kunnen op zoek naar een babykaartje voor jullie tweeling in stoere kleuren. Blauw en mintgroen in combinatie met kraft bijvoorbeeld. Vinden jullie diertjes leuk? Dan vind je ongetwijfeld het perfecte kaartje tussen ons aanbod geboortekaartjes met dieren. Heel origineel zijn de vlaggenlijnen met vier vlaggetjes aan een koord. Zo heeft elk kindje toch zijn eigen kaartje, origineel toch?

Tweelingkaartjes voor twee meisjes

Een meisjes tweeling onderweg, wat een feest! Daar hoort een lief geboortekaartje bij in zachte pasteltinten! Roze tinten met lieve illustraties zijn geweldig voor meisjes. Wil je een stoere variant? Ga dan voor roze tinten in combinatie met kraft of een mooie fotokaart waarop de meisjes samen kunnen stralen.

Tweelingkaartjes voor een jongen en meisje

En dan is er nog de combinatie jongen en meisje natuurlijk. Kies een mooi geboortekaartje voor jouw tweeling en maak het helemaal naar wens. Een geboortekaartje in vrolijke kleurtjes? Een kaartje in naturel tinten? Of toch de vlaggenlijn? Twee roze en twee mintgroene vlaggetjes aan een stoer touwtje en het kaartje voor jouw pasgeboren tweeling is al klaar.

Tweelingkaartjes met foto

Alles is mogelijk met onze ruime aanbod tweelingkaartjes met foto. Een leuk drieluik fotokaartje met genoeg ruimte voor één foto waar de tweeling samen op staat. Of juist een babykaart met fotocollage waar de twee kindjes ieder apart opstaan. Als je kiest voor een babykaart met foto geef je de kaart een unieke en extra persoonlijke uitstraling.

Originele geboortekaartjes voor een tweeling, dat is waarnaar jij op zoek bent! Heb je een leuk geboortekaartje gevonden voor jouw kindjes? Ga dan aan de slag, pas het kaartje naar hartenlust aan en maak jouw eigen creatie. Bestel hiervan een model exemplaar zodat je zeker weet dat de kaart helemaal naar je zin is. Heb je vragen over je kaartje, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder met het perfecte geboortekaartje voor deze twee wondertjes.

  

Bedankjes en meer

Behalve leuke geboortekaartjes voor de tweeling hebben we ook bijpassende producten om de geboorte van jullie wondertjes in stijl te vieren. Denk aan babyborrelkaartjes, bedankjes, bedankkaartjes en leuke stickers. Ook fotocadeaus ontbreken niet in ons assortiment geboorte. Een nostalgisch geboortetegeltje bijvoorbeeld, of een koekjestrommel waarop de mooiste foto van jullie tweeling staat. Leuk voor jezelf of als cadeau voor de kersverse opa en oma van de kindjes.

Wij wensen jullie alvast veel plezier met je zoektocht naar het perfecte geboortekaartje én leuke extraatjes voor jullie tweeling!

Ontdek het hele geboorte assortiment >

1 Reactie op Originele tweelingkaartjes bestellen

  1. Astrid
    4 december 2018 at 10:10 am (9 maanden ago)

    Super leuke ideeën! Hier ga ik later zeker nog een keer naar kijken!

    Beantwoorden

Geef hier jouw mening