Een mooie trouwkaart felicitatietekst? We got you.  

Wedding season has arrived! Misschien trouwt je bestie dit jaar met de man van haar dromen of stapt je broer in het huwelijksbootje? Of is het een nichtje of misschien wel de buren?

Eén ding is zeker. Jij wilt het gelukkige paar op een originele manier feliciteren met een prachtig tekstje. Geen zorgen! We got you. Hieronder vind je een heleboel inspiratie voor een leuke tekst.

Zijn jullie op zoek naar een tekst voor op jullie bruiloft uitnodiging? Check dan ons artikel over teksten voor op trouwkaarten en vermijd clichés.

Tekst op trouwkaart felicitatie. 

Een mooie wenskaart is één iets, maar een knaller van een felicitatie om er op te schrijven, dat is een ander paar mouwen. We helpen je graag met een mooie wens.

Moge jullie liefde voor elkaar groeien als een prachtige bloem, elk seizoen sterker en kleurrijker dan voorheen. Gefeliciteerd met jullie bruiloft!

Op deze bijzondere dag wens ik jullie een huwelijk vol avonturen, gelach en onvergetelijke momenten. Van harte gefeliciteerd! 

Moge jullie huwelijk als een symfonie zijn, waarin jullie samen de mooiste melodieën creëren. Van harte gefeliciteerd en geniet van de harmonie!

Gefeliciteerd met het vinden van jullie soulmate. Moge jullie leven samen gevuld zijn met eindeloze liefde, begrip en geluk. 

Op deze speciale dag wens ik jullie een huwelijk dat schittert als de sterren aan de hemel – helder, betoverend en vol verrassingen. Van harte gefeliciteerd!

Moge jullie liefde voor elkaar groeien en bloeien als een prachtige tuin, met elk jaar nieuwe bloemen van vreugde en genegenheid. Gefeliciteerd met jullie huwelijk. 

Gefeliciteerd met het vinden van jullie eigen ‘happily ever after’. Moge jullie huwelijk een verhaal zijn vol liefde, passie en gelukkige herinneringen. 

Op deze bijzondere dag wens ik jullie een huwelijk dat zo sterk is als een eeuwenoude eik, met diepe wortels van liefde en takken die samen de toekomst verkennen. Van harte gefeliciteerd! 

Gefeliciteerd met het starten van dit nieuwe hoofdstuk van jullie leven samen. Moge elk moment gevuld zijn met liefde, vreugde en onvergetelijke avonturen. 

Op jullie huwelijksdag wens ik jullie de magie van een sprookje, de kracht van ware liefde en de belofte van een lang en gelukkig leven samen. Van harte gefeliciteerd. 

Deze felicitaties zijn perfect om op een wenskaart te schrijven. Maak zelf de perfecte wenskaart of geef het een persoonlijk tintje.

Korte felicitaties bruiloft. 

Too much? Natuurlijk kan het ook met minder woorden: 

  • Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde eeuwig bloeien.
  • Van harte gefeliciteerd met deze prachtige stap samen!
  • Wishing you a lifetime of love and happiness. Congratulations!
  • Jullie twee zijn een perfect match! Gefeliciteerd!
  • Op naar een leven vol liefde en avontuur. Proficiat!
  • Gelukwensen aan het gelukkige paar! Moge jullie liefde alleen maar sterker worden.
  • Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie dagen gevuld zijn met liefde en licht.
  • Een speciale dag voor een speciaal paar. Van harte gefeliciteerd!
  • Hier is aan liefde, geluk en een leven lang samenzijn. Gefeliciteerd!
  • Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Moge jullie liefde voor altijd blijven groeien.

Jouw felicitaties op een origineel trouwcadeau. 

Wil je echt uitpakken met je wensen? Bekijk dan onze gepersonaliseerde trouwcadeaus en zet je felicitaties hier op. Een originele manier om the happy pair te feliciteren. 

Vierkante koekjestrommel met fotocollage - Large
Terrazzo fotohouder met eigen tekst en roze geurstokjes
Gepersonaliseerd bloempotje met tekst
Lichtbruin trouwkoffertje met tekst en eucalyptus
Vaasje met droogbloemen naturel/wit en gepersonaliseerd label
Houten hart met namen en droogbloemen
Ina Desplenter
Ina Desplenter

Voor een feestje ben ik altijd te vinden. Mijn hart maakt dan ook een sprongetje als ik een prachtige uitnodiging uit mijn brievenbus mag vissen. Ik vind het altijd spannend om de omslag open te maken, want het is toch altijd een beetje een verrassing hé? Van wie komt het kaartje? Voor welke gelegenheid?... De kerstperiode vind ik dan ook echt superleuk. Dan kijk ik elke dag in mijn brievenbus in de hoop daar nieuwe kaartjes te vinden.

Artikelen: 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *