Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Decoratie voor de feesttafel

Er zijn een heleboel redenen om een feestje te geven... Verjaardag, jubileum, housewarming, je pensioen of gewoon een tuinfeest of BBQ om de zomer te vieren. Bij een feestje hoort natuurlijk lekker eten, en dan is het superbelangrijk dat de feesttafel tot in de puntjes versierd is.

Wat eten we vandaag ?

Eén van de belangrijkste vragen van de dag : wat staat er op het menu ? Geen gast die zich niet zal afvragen wat voor heerlijks er allemaal op tafel zal komen. De menukaart is dan ook een onmisbaar item op de feesttafel. Superleuk om samen met de kok het menu samen te stellen, te proeven en vervolgens een mooie menukaart samen te stellen. Of misschien ben je zelf wel de chef kok en kun je naast het creëren van een heerlijk menu ook een geweldige menukaart maken.

Finishing touch van de tafeldecoratie

Een mooie menukaart is natuurlijk niet het enige wat jouw feesttafel kan versieren. Je servies, bestek, glazen, en servetten vormen de basis van jouw gedekte tafel. Geef extra kleur met mooie servetringen en een placemat onder het bord. Vermeld hierop bijvoorbeeld de datum of gelegenheid van het feest. Superleuk ook om je eigen naam of namen op de decoratie zetten. Je maakt het echt zo persoonlijk als je zelf wilt met onze prachtige tafeldecoratie.

Aan de slag

Je wilt natuurlijk dat elk detail van het feest klopt en dat betekent de bekende puntjes op de i zetten. Als je de organisatie zelf in handen hebt, dan kun je bij Tadaaz de tafeldecoratie in ieder geval al helemaal naar jouw eigen stijl uitwerken. Aan de versiering van jouw feesttafel zal niets ontbreken. Neem snel een kijkje en maak jouw eigen creatie online bij Tadaaz. Succes verzekerd !