Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Zakelijke uitnodigingen of kaarten bestellen

 Jullie bedrijf of organisatie heeft iets te vieren? Dat betekent niet alleen feest voor jezelf en je familie, maar ook voor alle personeelsleden en relaties! Ook onze zakelijke klanten maken we het graag makkelijk bij het bestellen van uitnodigingen. We helpen je graag vlot verder zodat jouw Happy Moments - ook op zakelijk vlak - heel bijzonder worden!

 

Verras je klanten en zakelijke contacten

Uiteraard is het leuk om als bedrijf mijlpalen te vieren met collega’s, klanten en zakelijke relaties. Presenteer een nieuw product tijdens een gezellige receptie of vier de opening van een nieuwe vestiging met een zakelijk diner. Bij Tadaaz vind je zakelijke uitnodigingen, maar ook de decoratie van je receptie of zakelijk feest kun je bij ons terugvinden. Denk aan gepersonaliseerde placemats, menukaarten en servetringen. Je kunt zowel de uitnodigingen  als de decoratie eenvoudig zelf personaliseren met eigen tekst en eigen foto of logo. Na het feest een leuk gastenbedankje meegeven? Ook dat kunnen wij voor je regelen met bedankkaartjes of bedankjes die bovendien passen bij ons assortiment kaarten.

 

Kerstkaarten voor bedrijven

Veel bedrijven en organisaties sturen zakelijke kerstkaarten om relaties te bedanken voor de prettige samenwerking. Ook alle medewerkers verdienen een mooie kerstkaart als dank voor hun inzet van het afgelopen jaar. Een mooie traditie waarbij het bedrijf zijn waardering uitspreekt voor personeel en de perfecte gelegenheid om zakenrelaties te bedanken! Je kunt je zakelijke kerstkaarten maken in onze eenvoudige online editor. Heb je het te druk met deadlines zo rond de kerstdagen? Kijk dan met je organisatie alvast vooruit naar het nieuwe jaar door zakelijke nieuwjaarskaarten te bestellen. Laat bovendien je hart spreken en bestel zakelijke kerstkaarten ten gunste van KiKa. Op deze manier weten relaties dat je hart op de juiste  plaats zit, een mooi gebaar dus!

 

Unieke relatiegeschenken 

Behalve de allermooiste kerstkaarten voor medewerkers en relaties, vind je bij Tadaaz ook unieke relatiegeschenken. Dus, is het kiezen van een origineel kerstpakket elk jaar weer een uitdaging? Neem dan een kijkje bij het leuke assortiment persoonlijke kerstpakketten. Leuk opgedeeld in thema's en in verschillende prijsklassen verkrijgbaar! Voor ieder budget is er een leuk pakket te vinden én elk kerstpakket is te personaliseren. 

 

Verras je medewerkers

Je wil alle medewerker verrassen met een leuk feest? Jullie vieren het 25-jarig bestaan van het bedrijf waarin iedereen zo hard werkt, of die ene collega gaat met pensioen en wordt daarom in het zonnetje gezet! Er zijn legio redenen om een bedrijfsfeest te organiseren. Denk aan een gezellige kerstborrel, een nieuwjaarsreceptie, een teambuilding feestje, of een barbecue voor je topteam! De keuze is reuze…

 Uitnodigingen voor bedrijfsfeestjes kun je uiteraard ook bestellen bij Tadaaz. Via de online editor voeg je eenvoudig je eigen tekst en eigen foto toe aan je favoriete kaart. Op deze manier maak je in 1-2-3 persoonlijke uitnodigingen voor alle medewerkers en collega’s. Voeg eventueel het bedrijfslogo of misschien een leuke teamfoto toe voor een superleuk resultaat. Voor een compleet geheel bestel je behalve zakelijke uitnodigingen ook bedankkaartjes, vlaggenlijnen, stickers, placemats, menukaarten en servetringen in dezelfde stijl. En dit alles eenvoudig en snel online. 

 

Kaarten of uitnodigingen met een eigen ontwerp

Heb je een uniek design in gedachten voor je zakelijke uitnodigingen, stickers of traktaties? Dan bieden wij je de mogelijkheid om dit eigen ontwerp op te laden op een product uit ons assortiment ‘Eigen Ontwerp’. Je kunt kiezen uit verschillende kaartformaten, mat of glanzend papier, afgeronde of vierkante hoeken… Laat je eigen ontwerp stralen!

 

Een grote oplage

Neem vanaf 1.000 stuks contact met ons op voor de allerbeste prijs! Natuurlijk kun je ook voor allerlei andere vragen terecht bij onze klantenservice.