Tips voor de mooiste wensen voor eerste communie

Je bent te gast op de eerste communie neefje of nichtje, mete- of petekind, broertje of zusje. Nu je erbij mag zijn op zo’n grote dag, wil je de ster in de familie niet met lege handen onder ogen komen. Heb je het perfecte cadeau al gevonden? Schrijf er dan zeker ook een leuke wenskaart bij, want met de mooiste wensen voor eerste communie geef je dat cadeautje een persoonlijke touch!

Maak je wenskaart persoonlijk en origineel

Een eerste communie vier je maar één keer. Het is dus cruciaal dat de feestneus een prachtige dag heeft met veel mooie herinneringen om te koesteren. Een originele wenskaart schrijf je niet zozeer om de gelukwensen te herhalen die hij of zij al honderd keer heeft gehoord. Een perfecte kaart is zo’n souvenir dat je jaren later nog een glimlach bezorgt als je het terugziet. Wij geven alvast enkele tips om je wenskaart persoonlijk én origineel te maken met wensen voor eerste communie!

Tips voor leuke wensen voor eerste communie

Grappige tekstjes

Het feestvarken krijgt op zijn of haar grote dag wellicht tonnen kaartjes. Hoe springt jouw wens in het oog zonder ellenlange tekst te moeten schrijven? Jouw perfecte wenskaart kan ook klein en gevat zijn. Een grapje blijft vaak langer hangen en brengt je lieve wens net zo goed over!

Volg je hart
want dat klopt

Dit vergeet-mij-nietje
om jouw feestdag te onthouden
Maar vergeet eerst het genieten niet

Dit is een dag om van te houden

Je zit nog in groep drie…

de basisschool duurt nog wel even,
de middelbare school moet daarna komen
en de universiteit zijn verre dromen!

Maar het diploma voor feestvarken:
dat heb je nu wel al verdiend!

Lieve wensen voor communie

Zoals alle gasten wil ook jij je kleine vriend of vriendin een prachtige dag toewensen. Nu nog de gepaste woorden vinden … Misschien kunnen de onderstaande wensen voor eerste communie je op weg helpen!

Grote avonturen
beginnen klein

Lichtpuntjes
Soms zijn ze groot
Soms zijn ze klein
Je hoeft ze niet te zoeken
Je kunt ze zijn

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wat een eer

dat wij erbij mochten zijn
op jouw allereerste feest!

 

Communie gedichten

In rijm kun je een lieve boodschap kwijt zonder al te melig te klinken. Dankzij een origineel gedichtje zal jouw kaart dus net dat beetje meer zeggen tegen de feestneus van de familie!

Met een rugzak vol dromen
begin je aan een lange tocht.
En als niet alles uit zou komen,

twijfel niet, houd die rugzak aan:

weet dat jij bent wie je zocht.

 

Vul koffers vol met dromen
maak reizen van geluk
vlieg mee met duizend vogels
op een wondermooie vlucht
Hoop honderd lieve wensen
Betaal ze met je lach
Vul een prentenboek
vol herinneringen
aan deze mooie dag

 

Schater en schitter
Zon en zing
Begin elke dag
met zin in een nieuw begin

Lach en leer
Krijg en blijf geven

Elke dag is de eerste
van de rest van je leven

 

Zelf een communie in aantocht?

Viert jouw zoon of dochter binnenkort zelf een eerste communie? Ook als organisator van de grote dag kun je origineel uit de hoek te komen. Personaliseer jullie originele uitnodigingen en bedankkaartjes, kies de mooiste versiering uit of ga nog een stapje verder en ontwerp je eigen communie stickers!

Op zoek naar het perfecte communie cadeau?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau om het communicantje te verrassen? Lees hier alles over het perfecte communie cadeau voor een meisje.

Standaard afbeelding
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 77

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.