De 5 hipste geboortekaarten!

Je bent op zoek naar de hipste geboortekaarten? Dan hebben wij goed nieuws! We hebben namelijk de allernieuwste Buromac geboortekaarten online staan: onze collectie Baby Folly, een collectie vol leuke designs! Van geboortekaarten in kraft tot aquarel tinten. Van accenten in goud tot kaarten met een houten vormpje. Het zijn écht de hipste geboortekaarten die online te vinden zijn! We zetten de 5 hipste geboortekaarten voor je op een rijtje.

Kraft geboortekaarten!

Het thema ‘nature’ is supertrendy. Daar springen wij graag op in met dit wolkenkaartje. Het pure Kraft materiaal gecombineerd met een ‘touch of gold’ geeft jouw kaart niet alleen een feestelijke touch. Het kaartje ziet er ook nog eens super chique uit! Kraft is bovendien te combineren met allerlei kleuren. Ook aan babyborrelkaartjes en passende kraambedankjes in kraft hebben we gedacht. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment kraft geboortekaarten.

Tip: Geef alle kindjes die op kraambezoek komen een leuk potloodkokertje mee naar huis. Ze passen helemaal in jouw thema en zorgen voor uren kleurplezier bij je kleinste gasten.

hip geboortekaartje in ecolook

Zachte pasteltinten

Baby’s zijn lief, klein en schattig. Daar passen zachte pasteltinten eigenlijk altijd bij. Wat een zoete kleuren zijn er verwerkt in dit geboortekaartje met kleurverloop in pasteltinten! De geometrische accenten aan de binnenkant maken het geheel super trendy. Maak ook je bedankjes in deze zoete stijl en vul een glazen potje met snoepjes in verschillende kleuren. Grote broer of zus zal super trots zijn om deze leuke traktatie uit te delen op school of op de kinderopvang.

hip geboortekaartje met degradé effect

Met houten vormpje

Je zoekt een babykaart met een uniek extraatje? Dit mintgroene geboortekaartje wordt geleverd in combinatie met een houten vormpje in de vorm van een vosje. Dat is toch echt een hele originele touch aan jouw geboortekaart? We hebben deze kaart ook beschikbaar in andere kleuren met een ander houten vormpje. Combineer deze originele kaartjes met leuke bedankjes zoals een stoffen zakje waarin je een leuke of lekkere traktatie kunt stoppen.

hip geboortekaartje met vosje

Less is more!

Eenvoud siert! Dat spreekwoord is meer dan waar voor dit geboortekaartje met hartje in goudfolie en roze stipjes. Een simpel maar prachtig kaartje. Het strakke design wordt doorbroken door het hartje in blinkende goudfolie. Een combinatie die het geheel hip en trendy maakt. Nog leuker is het om de het gouden accent door te trekken in je kraambedankjes. Kies bijvoorbeeld voor de gouden blikken doosjes!

hip geboortekaartje met gouden hartje

Aquarel

Dit romantisch geboortekaartje met aquarel bloemen is een mooi voorbeeld van  de aquarelstijl! Van bloemen tot verfspetters, het hoeft echt niet meer oubollig te zijn. Het is mooi en klassiek. Bovendien is aquarel heel erg hip! Mix & match met babyborrelkaartjes, sluitstickertjes en zoete bedankjes voor een compleet geheel.

Alle hippe geboortekaartjes

Natuurlijk is dit maar een greep uit onze collectie met de hipste geboortekaarten. Je wil familie en vrienden verrassen met een uniek geboortekaartje. Bekijk daarom onze volledige collectie geboortekaarten die allemaal volgens de laatste trends zijn ontworpen. Ons aanbod geboortekaartjes is erg ruim zodat er voor iedere smaak of stijl wel een geschikte babykaart is te vinden.

Geboortekaartjes bestellen

Op onze site kun je heel eenvoudig via de online editor je geboortekaartjes maken. Bestel van je twee absolute favorieten een proefdruk. Wij sturen de kaarten graag op zodat je jouw ontwerp in het echt kunt zien. Heb je je definitieve keuze gemaakt? Bestel de enveloppen vooraf, dan kun je die alvast schrijven en ligt alles al klaar voordat jullie kleintje wordt geboren. Is je kindje geboren? Pas dan de laatste gegevens aan en bestel jouw originele geboortekaartjes. Wij zorgen ervoor dat je bestelling vliegensvlug verzonden wordt.

Maak het plaatje compleet

Ook voor jouw kraamfeest hebben we een compleet assortiment bedankjes ontworpen. Zelfs aan een mooie presentatiedoos hebben we gedacht. Super leuk in combinatie met de bijbehorende geboorteposters. Zo vier je de geboorte van je kindje in een prachtige stijl!

Tip: Bekijk onze leuke cadeaus die helemaal in de stijl van jouw hippe geboortekaartje gemaakt zijn. We hebben een nostalgische geboortetegel die niet mag ontbreken op de babykamer of een leuk set onderzetters voor opa en oma!

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *