Maak een feest van je feesttafel!

Het communie feest van je kind komt dichterbij: als ideale gastheer of gastvrouw wil je van die gelegenheid een onvergetelijke dag maken. Bij Tadaaz heb je alle aspecten voor het grote feest helemaal zelf in handen.

 

maak van je feesttafel een feest

Heb je net je zelfgemaakte uitnodiging verstuurd naar je gasten? Tijd voor stap twee: geen feest zonder mooi versierde tafel! Een smaakvolle tafeldecoratie is de sfeermaker bij uitstek. Met de volgende stappen richt je de tafel in naar de smaak en wensen van het feestvarkentje!

Een menukaart om van te smullen

Je kind mag op het feest smullen van zijn of haar lievelingsgerecht, maar ook de menukaart zelf verdient een persoonlijke toets. Op die manier zien de gasten niet alleen wat voor lekkers er op het menu staat, van je stijlvolle menukaart krijgen ze ook het water in de mond!

 

maak je eigen gepersonaliseerde menukaart


maak je eigen menukaart


maak je eigen gepersonaliseerde menukaart

Kies voor een kleurrijke kaart in de stijl van je uitnodiging, of een menukaart in de vorm van een piramide of een krijtbord. Of wat denk je van een originele waaierkaart, waarbij elk gerecht zijn eigen kaartje krijgt? Bij Tadaaz kan je ze volledig aanpassen naar de voorkeur van je kind. Vergeet zeker geen communiefoto toe te voegen, zodat staat jouw oogappel een hele dag in de spotlights kan staan.

 

Een aanrader voor wie het aangename aan het nuttige wil koppelen: print je menu op een bestekhouder. Een bedrukte pochette zorgt bij je gasten gegarandeerd voor een verrassingseffect en bespaart plaats. Wil je van je tafelversiering helemaal een kunstwerk maken? Zorg dan voor een servetring in de kleuren of het motief van je andere decoratie. Je kunt de ring bedrukken met een tekst naar keuze, leuk!

 

maak je eigen servetring voor op het communiefeest van jouw kind


maak je eigen bestekpochette

Beken kleur aan tafel

Zorg ervoor dat je feestlocatie er vrolijk en feestelijk uitziet. Met een kleurrijke placemat fleur je je tafel helemaal op en zet je de toon voor de rest van de feestdag.

 

personaliseer jouw eigen placemat voor het communiefeest van jouw zoon of dochter


personaliseer een placemat voor op het communiefeest van uw kind


personaliseer een placemat voor op het communiefeest van uw kind

Kleedt je kind zich graag stoer of verkiest hij of zij liever een klassiek bloemetjesmotief? Via onze online editor kun je de placemats helemaal naar je eigen smaak ontwerpen. Je kiest je favoriete stijl, kleuren en tekst en voegt er eventueel nog een leuke foto aan toe. Zo eenvoudig dat ook zoon- of dochterlief met plezier een handje toesteekt! Combineer deze gepersonaliseerde placemats met een menukaart, stickers of communiekaartje met hetzelfde motief om het feest helemaal af te maken.

Zorg voor de final touch

Nu de feesttafel helemaal klaar is, kun je beginnen aan de final touch. En wat is feestelijker dan een slinger aan je plafond? Een kleurrijke vlaggenlijn maakt je setting helemaal af en geeft je feestlocatie een speelse look. Bovendien kan je er ook de foto van je kind of een leuke boodschap in verwerken. Leuk én duurzaam, want de slinger kan je later opnieuw gebruiken voor verjaardagsfeestjes.

 

leuke vlaggen om het communiefeest nog vrolijker te maken

leuke vlaggen om het communiefeest nog vrolijker te maken

Als de hele locatie tot in de puntjes is versierd, kun je aan de attenties voor je gasten denken! Op een extra tafel kan je de communiefoto’s van je zoon of dochter presenteren of de bedankjes die je gasten aan het einde van het feest kunnen meenemen. Snoepzakjes, kubusdoosjes, magneetjes met een toffe foto: de mogelijkheden zijn eindeloos. Verras je gasten met een persoonlijk geschenkje, zo houden ze naast een fijne herinnering ook een bijzonder souvenir over aan deze topdag!

 

leuke notitieboekjes om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter


leuke snoepdoosjes om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter


leuke snoepzakjes om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter

leuke bloempotwikkels om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter


leuke magneten om te geven op het communiefeest van jouw zoon of dochter


leuk stoffen zakje om mee te geven met de gasten van het communiefeest

Complete decoratie, snelle levering

Alle stappen van onze checklist overlopen? Aan de slag dan maar! Scroll door onze selectie voor inspiratie en kies de stijl die het beste bij jullie feestvarken past. Fleur je decoratie op met een persoonlijk tekstje, voeg je foto toe en klaar is kees. Zelf je eigen prachtige decoratie maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Ga je voor de ultieme perfectie en kies je voor een totaalpakket? Bij de keuze van tafelversiering wil je natuurlijk dat alles mooi bij elkaar past en in dezelfde stijl uitgewerkt wordt. Daarom geeft Tadaaz je de mogelijkheid om een volledig assortiment in dezelfde stijl te bestellen. Sla meerdere vliegen in één klap en ontwerp samen je communiekaart, een placemat, een bijpassende menukaart én een bedankje. Het communie feest van je kind wordt ongetwijfeld een kunstwerk waarvan je gasten nog lang zullen nagenieten.

 

trek de stijl van de communiekaartjes door in de decoratie van het communiefeest!

Standaard afbeelding
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 77

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.