De leukste kindertraktatie voor jouw jarige job

De verjaardag van je kind! Voor je zoon of dochter is dit misschien wel de allerbelangrijkste dag van het jaar! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Een leuke dag vol plezier met vriendjes en vriendinnetjes. Behalve een leuke uitnodiging in het lievelingsthema van je kleine held of heldin, moet er natuurlijk ook getrakteerd worden. Een kindertraktatie voor op school of het kinderdagverblijf? Of een leuke attentie om uit te delen na het kinderfeestje? Laat je inspireren door de leuke kindertraktaties van Tadaaz!

Zelf een kindertraktatie maken

Je kind kijkt ongetwijfeld al lang uit naar zijn of haar verjaardagsfeest. Het wordt een feestje om nooit te vergeten. Vooral themafeestjes zijn erg leuk. Bovendien kun je van uitnodiging tot versiering en traktaties helemaal in stijl blijven. Of het nu gaat om een prinsessenfeest, een piratenfeest, een boerderijfeest of een dino-party? Je vindt van alles in zijn of haar lievelingsthema! Een leuke , passende traktatie om uit te delen na het feestje is de perfecte afsluiter. Lees je mee?

 

Originele traktatie peuter en kleuter

Jouw dreumes wordt een heuse peuter. Een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. Een leuke traktatie op het kinderdagverblijf hoor daar ongetwijfeld bij. Een leuk snoepzakje gevuld met rozijntjes of een andere gezonde traktatie is vaak een schot in de roos. Maak het snoepzakje persoonlijk met de leukste foto van je kleintje erop. Succes verzekerd!

De leukste gezonde traktaties

Van een leuk snoepzakje gevuld met lekkers wordt ieder kind blij. Maar op veel kinderdagverblijven en scholen wordt gezond trakteren gestimuleerd. Rozijntjes zijn natuurlijk perfect, maar een kleuter wordt daar in de meeste gevallen niet meer zo blij van. Als snoep niet kan of mag, kun je het snoepzakje ook vullen met een leuk uitdeelcadeautje.

 

Leuke ideetjes zijn:

  • Mini-dino’s
  • Stuiterballen
  • Kleine auto’s
  • Mini-bellenblaas
  • Kleine boekjes
  • Badeendjes
  • Sleutelhanger

Kindertraktatie voor de ‘grote’ kids

Kleine meisjes worden groot en datzelfde geldt voor jongens. Snoep blijft natuurlijk favoriet en is altijd lekker. Deze grote lolly’s met leuk label zullen zeker in de smaak vallen. Wat een leuke vervanger voor het snoepzakje.

Een heel ander, maar superleuk bedankje: een gepersonaliseerde magneet of button. Leuk met een foto van de jarige of in het thema van het verjaardagfeestje. Met zo’n toffe kindertraktatie maakt jouw kind op een originele manier indruk bij alle gasten. Er is zoveel leuks te bedenken! Combineer jouw traktatie met een leuke sticker om er een persoonlijke twist aan te geven. Daar scoor je zeker punten mee bij jouw jarige!

Een snoeptraktatie om je vingers bij af te likken

Er gaat toch niks boven snoepgoed als je na het kinderfeestje naar huis gaat. Vul jouw originele kindertraktatie met heerlijk uitdeelsnoep! Gekleurde snoepjes, gummibeertjes of de ‘ouderwetse’ snoepkettingen. Je vindt ze allemaal terug op de site!

Kindertraktaties maken en bestellen

Net als de uitnodigingen zijn er traktaties in allerlei thema’s te bestellen. Gebruik de filters en je vindt heel eenvoudig en snel de traktatie waarnaar jij op zoek bent.
Heb je de perfecte kindertraktatie gevonden voor jouw jarige? Leuk! Dan kun je beginnen met personaliseren. Als je kind al wat groter is, is het leuk om dit samen te doen. Als je alles naar wens hebt aangepast zet je alles in je winkelmandje, bestellen en klaar! Wij zorgen ervoor dat je bestelling zorgvuldig wordt ingepakt en verzonden. Voor de meeste producten geldt: voor 14u besteld = dezelfde dag nog verstuurd. Snel in huis dus!

Meer lezen over kinderfeestjes? Dat kan, alles over het perfecte themafeestje bijvoorbeeld.

Danielle Scheilz
Danielle Scheilz

Reach for the stars, surrender to the flow of life & love to the fullest.. Een quote waar ik helemaal achter sta! Samen met mijn gezin genieten van de mooie dingen in het leven staat voor mij dan ook op nummer 1. Ik werk met veel plezier bij Tadaaz en help de klanten graag verder met hun vragen of opmerkingen zodat ze 100 % tevreden zijn met het resultaat van hun bestellingen. Want wat je Happy Moment ook is –geboorte, huwelijk of een ander feestje – alles moet perfect zijn!

Artikelen: 74

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *