De leukste bedankjes voor jouw Happy Moment

Je hebt een bijzonder moment te vieren, natuurlijk wil je dit samen met familie en vrienden doen tijdens een fantastisch feest. Je nodigt je dierbaren daarom uit om jouw bruiloft, de communie van je zoon of dochter, de geboorte van jullie kindje of een andere mijlpaal in jouw leven samen onvergetelijk te maken! Bij belangrijke momenten als deze wil je een bijzonder en persoonlijk bedankje meegeven aan je gasten zodat ze jullie Happy Moment nog lang kunnen koesteren. Wij hebben voor alle gelegenheden leuke bedankjes ontworpen en er is voor ieder wat wils! Heb je een beperkt budget of wil je juist uitpakken met de bedankjes voor de gasten op jouw feest? Zoek je iets in een bepaalde stijl?  We helpen je graag met de zoektocht naar jouw perfecte bedankjes.

Originele bedankjes voor jouw bruiloft

De huwelijksbedankjes, een traditie die je op bijna elke bruiloft terugziet. Het is tenslotte een leuke herinnering aan een geweldige dag. Je kunt ervoor kiezen elke gast een bedankje mee te geven. Is je budget wat beperkter of heb je een hele lange gastenlijst? Geef dan een trouwbedankje per koppel of per gezin, dat scheelt al snel de helft! Bij Tadaaz vind je bedankjes die passen bij je trouwkaarten voor een perfect geheel. Zo hebben we bijvoorbeeld ook matching wijnetiketten waarmee je die goede fles wijn voor je getuigen extra persoonlijk maakt. Succes verzekerd!

zwart-wit styling

 

De liefste geboortebedankjes

De liefste bedankjes als herinnering aan de babyshower, de babyborrel of het doopfeest. Daaraan hebben we bij Tadaaz natuurlijk ook gedacht. We hebben geboortebedankjes in alle soorten en maten. De liefste snoepzakjes, doosjes of blikjes gecombineerd met mooie stickers of labels. Vul ze met de lekkerste snoepjes of echte doopsuiker voor een extra zoet resultaat. En omdat wij een compleet plaatje heel belangrijk vinden kun je bij elke geboortekaart wel een passend bedankje terugvinden!

Tip: Ook erg leuk als traktatie voor grote broer en/of zus op de kinderopvang of op school!

Eco vlagjes bruine beer

 

Mooie bedankjes voor communie of kinderfeest

Je zoon of dochter doet zijn of haar Eerste Heilige Communie en dat moet gevierd worden. Natuurlijk worden hierbij door de communicant ook kleine cadeautjes uitgedeeld aan familie, vrienden en klasgenootjes die aanwezig zijn op dit grote feest. Of misschien vier je die grote mijlpaal: de eerste verjaardag van jullie wondertje, want van baby naar dreumes, dat is een hele stap! Zo kunnen we nog wel wat grote momenten voor kleine mensen opnoemen waarbij je de gasten graag een herinnering meegeeft. Voor elke leeftijd, van klein naar groot en van groot naar klein een passend bedankje met een persoonlijke touch!

premier anniversaire

 

Een persoonlijk cadeau voor de VIP’s van jouw feest

En dan zijn er nog de VIP’s van het feest: peetoom- en tante op het doop- of communiefeest, de getuigen op je huwelijk, opa & oma van het eerste kleinkind. Of misschien wil je een speciaal iemand gewoon een mooi persoonlijk cadeau geven, omdat hij of zij er altijd voor je is? Maak een koekjestrommel persoonlijk met een mooie foto en/of tekst en vul deze met de lievelingskoekjes van jouw dierbare of geef een leuke, gepersonaliseerde koffiemok. Ontdek het hier en maak je keuze!

cadeaux-souvenirs-communion

Je ziet, wat je Happy Moment ook is, Tadaaz helpt je graag je feest compleet te maken. En heb je vragen, please let us know, want wij zijn pas tevreden als jij het ook bent.

 

You might also like

Geef hier jouw mening