Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Feesthoedjes

3 Producten

logo
feestelijk-kroontje-mutlicolor-TA1323-1600014-15-1
logo
trendy-feesthoed-bolletjes-TA1323-1600007-15-1
logo
hip-feesthoedje-met-kleurige-bolletjes-TA1323-1600008-15-1

Prachtige gepersonaliseerde feesthoedjes, hip hip hoera!

Er is er eentje jarig, hip hip hip hoera! Het feestvarken staat op deze mooie dag zeker in de kijker. Je kan duidelijk maken wie dat vandaag is dankzij een feesthoedje en verbluf iedereen. Maak er dit jaar een ontzettend leuk feest van, samen met je vrienden en familie. 

 

Gepersonaliseerde feesthoedjes 

Maak je eigen feesthoedjes zoals je ze zelf graag ziet. De jarige Jop kan deze dan de hele dag aan hebben. Zo kan je feesthoedjes met naam maken, met daarbij de leeftijd dat hij of zij bereikt heeft. 

 

Maar je kunt ook kiezen voor feesthoedjes met foto’s, als dat niet schattig is. Dankzij je eigen foto kan het hoedje achteraf ook dienen als herinnering aan een leuke verjaardag. Dan kunnen de vriendjes er elk eentje meenemen naar hun huis. 

 

Maak je eigen ontwerp. Kies voor je favoriete kleur, met keuze uit verschillende kleuren. 

En zet er tot slot op wat je zelf maar wil. 

 

Het feesthoedje is voorzien van een elastiekje met ijzeren uiteinden, zodat je het hoedje zonder moeite de hele dag kan laten staan. 

 

Je jarige zal op en top van deze dag kunnen genieten. Het wordt een feest om niet snel te vergeten en positief op terug te kijken. Het feestvarken zal je dankbaar zijn.