{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Posters

9 ProductenJe feest compleet maken met een feest poster met foto

Geef je binnenkort een verjaardagsfeestje of heb je een jubileum te vieren? Je feestlocatie er tof laten uitzien is een absolute must! Je kan de muren van de feestzaal ook nog wat optutten dankzij de feestposters. 

 

De posters zijn bruikbaar voor elk soort feestje. De poster maken met een stralende eigen foto erop en wat speelse versiering erbij en je feest wordt een knaller. Je vrienden en familie zullen verrast zijn door de mooie locatie. 

 

Jouw poster met foto’s laten afdrukken 

Je eigen posters laten maken is heel eenvoudig. Je kiest eerst een leuk ontwerp, met kronen, confetti, ballonnen, feestlichtjes,... bijvoorbeeld. 

 

Je maakt gebruik van de online editor om je poster te ontwerpen. Eers kies je jouw favoriete foto of je mooiste foto. Daarna tijdens het maken van jouw poster, ga je de foto laten plaatsen. Je werkt het af met jouw favoriete kleur en de tekst die je erbij wil zetten. 

 

De mooie foto komt volledig tot zijn recht en je poster is klaar. Je kan dan je poster bestellen, dan gaan wij snel je poster afdrukken en opsturen. Als je nog met vragen zit, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!