{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconRibbon} Unieke creaties <orange>sinds 1960</orange>
{iconDesign} Vraag een <orange>gratis</orange> gepersonaliseerde proefdruk aan
{iconHeadphones} <orange>Persoonlijke </orange> service
{iconLike} Klanten waarderen ons met <orange>9/10</orange>

Placemats

11 ProductenPlacemats feest als originele tafeldecoratie 

Pimp de tafeldecoratie van je feest met een gepersonaliseerd exemplaar. Voeg de mooiste foto’s en eigen tekst toe voor een originele look.

 

Vier je je verjaardag, een jubileum of een pensioen? Of misschien zijn jullie net verhuisd naar een nieuwe stek en geven jullie een housewarming. Of zelfs een mooie zomeravond is reden genoeg om een feestje te geven! 

 

Geef je tafels een upgrade met de juiste tafeldecoratie. En zeg nu zelf, wat is leuker dan gepersonaliseerde spullen? Combineer je gepersonaliseerde placemat met menukaarten, tafelkaartjes en servetringen voor het ultieme totaalplaatje.

 

Vrienden en familie zullen staan popelen om hun voetjes onder tafel te schuiven en te genieten van je overheerlijke bereidingen. 


Voorafgaand aan dat feestje heb je al de leukste uitnodigingen verstuurd! Misschien ging je ook voor leuke bijpassende bedankjes en bedankkaartjes. Placemats feest in dezelfde stijl als die kaartjes zijn een superleuk idee! Je feest is tot in de puntjes afgewerkt en dat zullen vrienden en familie zeker ook zien!