Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Naamstickers

Sluitzegels

Wijnfles etiketten

Tips voor stickers met kerstmotiefjes.

Een sticker die je in kerststemming brengt.

De kerstsfeer zit er pas goed in als alle details kloppen. Heb je een leuke kerstkaart gekozen en online gemaakt? Denk dan ook aan de finishing touch! Een sticker met kerstmotieven maakt van de verzending van jouw kerstkaarten een feestje. Een ronde sticker plak je op de achterkant als sluitsticker of gebruik hem op de voorkant als versiering van je envelop. Zo wordt jouw kerstkaart in ieder geval als een cadeautje ontvangen!

Een sticker op je kerstcadeautjes.

Een kerstboom met daaronder mooi verpakte cadeautjes, dat is toch een lust voor het oog? Je wilt elk cadeau met liefde verpakken, zodat de ontvanger kan genieten van het uitpakken. Fleur je cadeautjes daarom op met een leuk stickertje met kerstmotiefjes. Mooi inpakpapier, een leuke strik en een ronde sticker met kerstmotiefjes is alles wat je nodig hebt voor een ultiem kerstgevoel.
Je kunt er ook voor kiezen leuke blikken doosjes te gebruiken om een klein cadeautje supermooi te verpakken. Die doosjes combineer je dan met een bijpassende ronde sticker en het wauw-effect is gegarandeerd!

Combineer je sticker en tafeldecoratie voor een prachtig geheel.

De keuze van je sticker matcht uiteraard met de stijl van je kerstkaartjes en de kleur van je envelopjes. Trek de stijl die je kiest door in alles wat je nodig hebt om je kerstfeest mooi te decoreren! Zo vind je menukaarten, servetringen. placemats en stickers met eenzelfde motief als je kaartje in het aanbod. Alles in dezelfde stijl geeft meteen een prachtige sfeer aan je feest!

Stickers online bestellen.

Stickers bestellen doe je snel en eenvoudig samen met je kerstkaarten en enveloppen. Je voegt alles samen in het winkelmandje en ontvangt vaak de volgende werkdag al je bestelling! Zo ga je met een glimlach aan de slag met de voorbereidingen van jouw ultieme kerstfeest!