Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Menukaarten met goudfolie

1 Producten
stijlvolle menukaart met goudfolie TA1329-2100001-15 1
stijlvolle menukaart met goudfolie TA1329-2100001-15 2

2,01


Blinkende en stralende menu's feest goudfolie

 

Binnenkort een feestje te vieren voor je verjaardag of misschien wel een jubileum? De kleur goud past overal bij, dat is enorm feestelijk. Feest tafeldecoratie goudfolie geeft je party de nodige glitter en glamour, zoals in de 80’s.

 

Ook je versiering verdient de nodige aandacht. Het is leuk om voor iets te kiezen die je over de volledige lijn kunt doortrekken, zoals goudfolie. Een prachtig detail, waar je oog voor hebt. Je familie en vrienden zullen het ook meteen opmerken en je erover complimentjes maken. 

 

Tafeldecoratie goudfolie feest personaliseer je zelf

De mooiste tafeldecoratie met goudfolie help je mee ontwerpen. Kies leuke placemats, prachtige menukaartjes en afgewerkte tafelkaartjes om met goudfolie te bedrukken. 

 

In de online editor voeg je je favoriete kleur toe en een persoonlijke tekst. Je mag ook zelf het letterfont toevoegen. Daarna plaats je er nog een toffe foto bij, dan is je ontwerp in grote lijnen afgewerkt.

 

Om ook aan details te denken, is het perfect een ontwerp met goudfolie te kiezen. Hierbij heb je een stralende final touch, die nog eens blinkt ook. Dat past perfect bij het feest dat jullie aan het vieren zijn.

 

Decoratie om u tegen te zeggen

De vrienden en familie zullen een wauw-gevoel krijgen bij het betreden van de feestlocatie en feestzaal. En dat is tenslotte wat je graag wil. De locatie zal prachtig zijn om foto’s te nemen, die je nog jarenlang zult kunnen herinneren en die kunnen dienen als magnifiek aandenken aan het leuke feestje. 

Populaire categorieën.