Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gratis* proefdruk trouwkaart. Code: PD24WEDNL

Favorieten

Bedankkaartje bruiloft zonder foto

108 Producten
bedankkaartje eucalyptus met foto TA0117-1900021-15 1
bedankkaartje eucalyptus met foto TA0117-1900021-15 2

1,51


Unieke bedankkaartjes huwelijk zonder foto 

Hebben jullie een geslaagd trouwfeest achter de rug? Een mooie dag om op terug te kijken! 

Willen jullie de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid? Zij hebben er -samen met jullie- de mooiste dag van jullie leven van gemaakt, Met een mooie bedankkaart kun je hen hiervoor in stijl bedanken. Trek dezelfde stijl door als jullie trouwkaart voor een perfect geheel van drukwerk.

 

Het trouw bedankkaartje zonder foto is perfect geschikt voor jullie. Want zeg nu zelf, een eigen foto van jullie hoeft daar niet per se aan te pas te komen. Het is net zo leuk om een persoonlijke boodschap over te brengen, want dat is toch waar het om draait. Wij helpen jullie hier graag mee! 

 

Persoonlijke bedankkaartjes na jullie bruiloft

Nu, enkele weken na de bruiloft is het fijn om de bedankkaartjes te versturen of af te geven. Hiermee geef je de gasten een mooie herinnering aan jullie grote dag! Uiteraard worden deze kaartjes traditioneel verstuurd met een mooie foto van de fotoshoot. Maar niks moet! Als jullie liever een bedankkaartje zonder foto sturen, kan dat natuurlijk ook. Wij hebben er in ieder geval een aantal voor jullie ontworpen! 

 

Kies een leuk design uit onze collectie en ga aan de slag in de online editor. Daar kan je zelf kiezen welke tekst op je kaartje komt en je favoriete kleur geven. Dan is jullie huwelijk bedankkaartje zonder foto helemaal klaar om de gasten nog eens te verrassen. 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.