Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Gastenboek bruiloft

3 Producten
gepersonaliseerd houten gastenboek bruiloft TA01966-2200002-15 1
gepersonaliseerd houten gastenboek bruiloft TA01966-2200002-15 2

50,60

houten gastenboek bruiloft met namen TA01966-2200001-15 1
houten gastenboek bruiloft met namen TA01966-2200001-15 2

50,60

extra papier om gastenboek te vullen TA102-002-15 1
extra papier om gastenboek te vullen TA102-002-15 2

5,12


Een gastenboek in hout voor jullie bruiloft.

Jullie gasten die de liefde komen vieren zijn een belangrijk deel van deze bijzondere dag. Een gastenboek waarin ze hun warmste wensen kunnen achterlaten is daarom ook een onmisbaar item op jullie bruiloft!

Houten gastenboek bruiloft. 

Belangrijke vraag: wil je het traditioneel houden? Dat kan natuurlijk, want traditionele gastenboeken kunnen stijlvol en elegant zijn. Maar misschien wil je juist een uniek gastenboek!  De houten gastenboeken van Tadaaz bijvoorbeeld. Deze unieke exemplaren zijn gevuld met 20 blanco A4’tjes. De witte pagina's zijn ongelinieerd dus jullie gasten kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en zelfs een leuke tekening maken! 

Denk je dat 20 pagina’s niet voldoende zal zijn voor jullie feest? Dan kan je eenvoudig extra pagina’s bestellen. Dankzij de ringen kan je die extra pagina’s heel makkelijk in jullie gepersonaliseerde gastenboek steken. 

Combineer met houten welkomstbord.

Nooit genoeg trouwdecoratie op jullie huwelijk. Personaliseer ook ons stijlvol houten welkomstbord om vrienden en familie welkom te heten. Het zorgt voor een mooie entree en daarna kunnen jullie hen persoonlijk welkom heten. Tip: met een bloemetje eraan wordt jullie welkomstbord nóg mooier!

Tafeldecoratie op jullie huwelijk.

Niet alleen het houten gastenboek in hout en houten welkomstbord zijn prachtige eyecatchers, ook jullie tafeldecoratie kan je volledig personaliseren!

 

Begin met het maken van toffe menukaarten in dezelfde stijl als jullie trouwkaarten. Buiten jullie namen/initialen en de trouwdatum kan natuurlijk het menu niet ontbreken. Bovendien vinden de gasten het fijn om te zien wat ze zullen eten op jullie feest. Plaatsje sparen voor het heerlijke dessertbuffet? Reken maar van yes! En ja hoor, ook hier kan je het houten thema doortrekken! 

 

Daarnaast wil je misschien met vaste plaatsen werken. Dan is het leuk om tafelkaartjes te personaliseren en te maken voor jullie gasten. Zo hebben jullie zelf in de hand wie samen zit en wie niet. Of personaliseer zo’n welkomstbord en maak er een seating chart van. 

 

Tot slot kan je ook nog kiezen voor hippe servetringen om jullie tafeldecoratie huwelijk af te werken. Kies voor alles in dezelfde stijl en jullie versiering is helemaal on point!

Bedankjes met hout. 

Trek het thema hout ook door in je trouwbedankjes met houten labels en gebruik een houten memorybox om ze te presenteren of om kaartjes van je gasten in te bewaren. Nadien stop je alle leuke herinneringen aan jullie grote dag in deze doos en zit alles leuk samen in een gepersonaliseerde box met jullie namen en datum.