Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Favorieten

Communie versiering menukaarten goudfolie

1 Producten
stijlvolle menukaart met goudfolie TA1229-2000007-15 1
stijlvolle menukaart met goudfolie TA1229-2000007-15 2

2,01


Dek je feesttafel met menu's communie goudfolie

 

Je fijnste servies kan nauwelijks op tegen de prachtige schijn van je communie versiering goudfolie. Laat jullie feestmenu blinken in sierlijke letters in goudfolie en maak alles nog net dat tikkeltje smakelijker. 

 

Bovenop onze tafelkaartjes en stijlvolle menukaarten hebben we ook nog heel wat leuke placemats en bestekpochettes. Vooral bij de nieuwste collecties hebben we een waaier aan prachtige tafeldecoratie met goudfolie. Die tillen je eerste communie of vormsel naar een hoger niveau. 

 

Communie tafeldecoratie goudfolie en harmonie met je uitnodigingen

 

Elk jaar opnieuw blinkt ons ontwerpteam uit in creativiteit. Elk communie seizoen komen er heel wat nieuwe ontwerpen voor je communie en lentefeest .Vaak maken die deel uit van een assortiment. Zo kan je heel je feest in dezelfde stijl aankleden. 

 

Zo is er bijvoorbeeld een bijbehorende menukaart in goudfolie met een tropisch detail. Die gaat perfect samen met de uitnodigingen, bedankkaartjes en bedankjes uit dezelfde reeks. Als je het liever wat klassieker houdt, kan je ook zeker gaan voor communie tafeldecoratie met typografie. Kies uit heel wat leuke thema’s!

 

Laat het feestmenu helemaal tot z’n recht komen op een menukaart goudfolie. Ook servetringen, tafelkaartjes en placemats zorgen voor prachtig afgewerkte tafels op je feestlocatie! Op je feest zal alles mooi samen passen dankzij je oog voor detail!

 

Dankzij tafelkaartjes weten mensen meteen waar ze kunnen plaatsnemen. De menu’s laten hen dan weer weten wat ze op hun bord kunnen verwachten tijdens je feest. Iedereen kan makkelijk plaatsnemen en genieten van het heerlijke eten dat jullie voorzien hebben!

 

Bestek is zilver en tafeldecoratie is goud

 

De combinatie van schitterend bestek en leuke menukaarten met goudfolie is verrassend feestelijk. Dat geldt voor elk feestje, maar zeker voor een communie of lentefeest. Zo’n dag blijft je toch een heel leven bij. Dan mag het al eens wat meer zijn, niet waar? 

 

Waan jezelf een koning of koningin in het paleis van Versaille en ga voor lekker veel goudfolie. More is less! 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.