Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Eigen ontwerp kaarten vierkant

15 Producten


Vierkante kaartjes drukken eigen ontwerp

Heb jij zelf kaarten ontworpen om jouw Happy Moment aan te kondigen? Wat ontzettend gaaf! Wij helpen je graag om je ideeën om te zetten naar een echte kaart. Vind in ons aanbod blanco kaarten het perfecte model waarop jij je eigen ontwerp kunt uploaden. 

Welk formaat kiezen om je eigen kaarten te drukken?

Waarschijnlijk heb jij al helemaal in je hoofd hoe je kaart eruit moet komen te zien. Mag het op een dubbele kaart, een enkele of zelf een drieluik? Ga je voor wit papier of toch liever kraft? Er is zoveel mogelijk! Ontdek de verschillende soorten vierkante kaartjes die perfect zijn voor jouw design.

Behalve de vorm van het kaartje is ook de afwerking belangrijk. Glanzend papier is bijvoorbeeld het mooist als je een foto wil gebruiken op je kaartje. Om het allemaal wat makkelijker te maken vind je onderstaand ons advies voor de beste kwaliteit van de afdruk van je eigen ontwerp:

  • Een eigen bestand opladen: PDF formaat (CMYK - min. 300 dpi)
  • Een foto opladen: JPEG of PNG (CMYK - min. 300 dpi)
  • Kies voor glanzend papier bij afdruk van een foto

Proefdruk eigen ontwerp kaart

Je kaart is helemaal klaar en staat klaar in jouw account. Bestel dan een proefdruk van jouw eigen creatie. Dan weet je helemaal zeker of het resultaat is wat jij ervan verwacht. De eerste twee proefdrukken bestel je aan een gunstig kennismakingstarief!

Bestel bijpassende enveloppen

Jouw mooie design wil je natuurlijk even mooi op de post doen. Bestel een envelop die past bij jouw ontwerp. We bieden veel verschillende kleuren en formaten enveloppen aan. Maak jouw pakketje geluk compleet met een mooie sluitsticker!

Jouw eigen kaarten drukken en zóveel meer

 Je ontwerp voor je uitnodiging, babykaart of ander Happy Moment is klaar! Ontdek nu ook de verschillende stickertjes, traktaties en versiering die je kunt voorzien van jouw eigen design. Er is een heel assortiment eigen ontwerp items beschikbaar.

Onze ijzersterke klantenservice staat voor je klaar

Heb jij vragen over jouw ontwerp of heb je daarbij wat hulp nodig? Dat kan natuurlijk, onze klantenservice staat voor je klaar, neem gerust contact met ons op.