Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44


Versier je feesttafel met eigen ontwerp tafeldecoratie.

 

Heb je binnenkort een supertoffe gelegenheid om te vieren? Bijvoorbeeld een etentje om heuglijk nieuws te melden zoals een zwangerschap of een verloving? Of gewoon een ongelooflijk gezellig kerstfeestje gepland? 

 

Misschien zijn jullie volop bezig met de voorbereidingen van jullie huwelijk of babyborrel? Het kan dan ook goed zijn dat jullie al prachtige trouwkaarten of geboortekaartjes lieten maken. Vaak wordt daat een grafisch ontwerper of iemand uit de dichte vriendenkring of familie voor ingeschakeld. Die hebben jullie al laten drukken op onze kaarten met eigen ontwerp of hebben jullie op een andere manier laten maken. 

 

En nu zijn jullie op zoek naar de perfecte tafeldecoratie met datzelfde ontwerp om het hele feest in een lijn door te trekken en alles perfect op elkaar af te stemmen. Wij staan voor je klaar! 

 

Zelf tafeldecoratie maken met je eigen ontwerp.

Van placemats tot prachtige menukaarten, tafelkaartjes en meer. Alles is 100% personaliseerbaar! Laad je eigen ontwerp op via onze editor en laat je originele tafeldecoratie pronken!

 

Maak ook nog stickers, bedankjes, decoratie en gepersonaliseerde cadeaus in dezelfde stijl om alles tot in de puntjes af te werken!