Hulp nodig ? 0115 - 61 45 44

Snoep28 producten

logo
lentilles-blauw-TA783-128-15-1
Nieuw
logo
dragees-marmer-goud-de-bock-TA783-124-15-1
Nieuw
logo
roze-aardbei-snoepjes-TA15948-2000007-15-1
logo
dragees-de-bock-suikerbonen-metallic-goud-TA783-125-15-1
Limited edition
logo
ambachtelijke-lolly-roze-met-gouden-spikkeltjes-TA15948-2000015-15-1
logo
de-bock-suikerbonen-mat-wit-TA783-126-15-1
Nieuw
logo
logo
Limited edition
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Limited edition
logo
logo
logo
logo
Limited edition
logo
logo
logo
Limited edition
logo
logo
logo
logo
logo


Heerlijk snoep om van te smullen

Die prachtige kubusdoosjes, snoepzakjes of andere leuke geboorte traktaties wil je natuurlijk vullen met een leuke herinnering. En wat is nu beter dan heerlijk snoep om mee te geven aan vrienden en familie? Juist ja, niets is beter dan heerlijk snoep. Ontdek ons kleurrijke assortiment snoepjes waarmee jij de geboorte traktaties onvergetelijk maakt!

 

Ruime keuze aan heerlijk snoep

Kleurrijke snoepjes

Heerlijke snoepjes met ananas of aardbei smaak vallen ongetwijfeld in de smaak. Kies het kleurtje dat best bij je geboortekaartjes en geboorte traktaties past. Je kan ook kiezen voor het gemengde assortiment, zo hoef je niet te kiezen en past het bij elk thema. Vrienden en familie zullen super blij zijn met zo'n zoet aandenken aan jullie kleintje.

Originele snoepkettingen

Een andere leuke en een beetje 'old school'  traktatie: de snoepketting! Past perfect in een snoepzakje! Kies je favoriete kleur: roze, blauw of groen en combineer met ander snoep voor een prachtig geheel!

Ambachtelijke lolly's

Ook de prachtige ambachtelijke lolly's zijn een fantastische toevoeging aan jullie assortiment geboorte traktaties. De heerlijke kersensmaak kan iedereen bekoren. Misschien vinden vrienden en familie ze wel te mooi om op te eten! Smakelijk!

 

Combineer naar wens en smaak

Het allermooiste geboorte assortiment krijg je wanneer alles prachtig bij elkaar past. Combineer jullie mooie geboortekaartjes met bijpassende kraambedankjes gevuld met heerlijk snoep!

Waar wacht je nog op? Klaar om die heerlijke geboorte traktaties uit te delen? Enjoy!